Idei utolsó rendes adásunkat a magyar válogatott két novemberi barátságos meccsének és az NB1 őszi szezon értékelésének szántuk.
Marco Rossi együttese egy Luxemburg elleni idegenbeli és egy Görögország elleni hazai barátságos találkozóval zárta az évet, amelyen lehetőség volt arra is, hogy a kapitány néhány átalakítást elvégezzen, kipróbáljon a jövő márciusban induló Eb-selejtezők előtt.
Megnéztük, mennyire volt újító kedvében, és hogy mire számíthatunk tavasszal először Bulgária, majd a többiek ellen.
Barátságos mérkőzés
Dzsudzsák meze a miniszterelnöké lett, de lett volna jobb ötletünk
21/11/2022 - 17:11
A Puskás Aréna közönsége után mi is elbúcsúztattuk Dzsudzsák Balázst, megvizsgáltuk szerepét az utolsó találkozón, és hoztunk néhány emlékezetes pillanatot is pályafutásából.

A műsor második felében az NB1 őszi fordulóival foglalkoztunk.
Általános benyomásaink után hoztunk néhány kiváló teljesítményt: az évad edzőjét, MVP-jét, legjobb 11-ét, illetve előretekintettünk a jövőre is. Tippeltünk dobogóst, kiesőt, gólkirályt, illetve hoztunk néhány nevet, aki szerintünk tavasszal a felszínre bukik, és nagy játékot látunk tőle.
Távozásunk azonban idénre sem végleges. A jövő januári futballrestartig készülünk különkiadással, amelyekben interjúkat készítünk, vagy egy témát dolgozunk fel valamilyen nézőpontból. Ezzel kapcsolatban még jelentkezünk az Eurosport felületein!
Az Eurosport 3-5-2 podcast minden eddigi adása és ez is megtalálható a nagyobb podcastszolgáltatóknál, a Spotify-on, Apple iTuneson és Google Podcastson is. Iratkozz fel kedvenc szolgáltatódnál, hogy mindig megkapd a legújabb adást telefonodra!
Barátságos mérkőzés
Dzsudzsák győzelemmel búcsúzott a válogatottól, de Kalmár volt a nyerőember
20/11/2022 - 21:18
Barátságos mérkőzés
Gus Poyet: Dzsudzsák fantasztikus játékos, egy példakép
19/11/2022 - 17:50