Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kiállítás és egy kellemetlen rajt: Puskás Akadémia-Ferencváros 1-0

MTI

Publikálva 27/01/2022 - 20:47 GMT+1

A címvédő és listavezető Ferencváros a találkozó nagyobb részében emberhátrányban játszva 1-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójából elhalasztott és csütörtökön pótolt mérkőzésen.

A felcsúti Libor Kozák (j) és a ferencvárosi kapus, Dibusz Dénes (b) a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2022. január 27-én. MTI/Vasvári Tamás

Fotó: MTI

Labdarúgó NBI - A Puskás Akadémia legyőzte és egy pontra megközelítette a Ferencvárost.
A hazai csapat kezdte veszélyesebben a mérkőzést, sorra alakította ki a helyzeteket a vendégkapu előtt. A Ferencváros körülményesen, lassan futballozott, majd a félidő közepén Muhamed Besic második sárga lapját követően tíz főre fogyatkozott. Az emberelőny inkább a Puskás Akadémiát zavarta meg, de aztán a felcsútiak a szünet előtti utolsó pillanatokban egy sarokrúgást követően megszerezték a vezetést.
Fordulást követően megélénkült a játék, elsősorban az FTC jóvoltából, amely emberhátránya ellenére folyamatosan támadott. A Puskás Akadémia jobbára védekezett, és a megszerzett labdákkal próbált veszélyeztetni. A hajrában elkeseredetten rohamozott a Ferencváros az egyenlítés érdekében, de a hazai csapat a lefújásig megőrizte előnyét.

OTP Bank Liga, 4. forduló

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)
  • Pancho Aréna, 2161 néző, v.: Bognár T.
  • gólszerző: Joao Nunes (45+4.)
  • kiállítva: Besic (24.)
  • sárga lap: Gera (88.), Szolnoki (90.), Slagveer (92.), illetve Besic (15., 24.), Civic (92.), Blazic (lefújás után)
Puskás Akadémia:
Markek - Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki - Favorov (Skribek, 84.), van Nieff - Slagveer, Corbu (Urblík, 76.), Komáromi (Gera, 76.) - Kozák
Ferencváros:
Dibusz - Botka (Wingo, 71.), Dvali, Blazic, Civic - Besic, Loncar - Zubkov (Mak, 71.), Tokmac, Uzuni - Bassey (Vécsei, 28.)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés