Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Hajrágóllal verte a Fradi a bennmaradásért küzdő Honvédot

Eurosport Magyarország

Publikálva 16/04/2022 - 22:35 GMT+2

A listavezető és címvédő Ferencváros a hajrában gólt szerezve 2-1-re győzött a bennmaradásért küzdő Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati esti rangadóján. A kispestiek sorozatban nyolcadszor szenvedtek vereséget a zöld-fehérektől, akiknek így 12 pontra hízott az előnyük a tabella élén.

Budapest Honvéd - Ferencvárosi TC

Fotó: MTI

Labdarúgó NB I - A hajrában győzte le a Honvédot a Ferencváros

OTP Bank Liga, 28. forduló:
  • Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC 1-2 (1-1)
Hiába kezdett jól, agresszív letámadással a Honvéd, mégis a vendégek szereztek vezetést [Mmaee (7.)]. A kispesti csapatot nem zavarta meg a gól, mert nemcsak egyenrangú partnere volt az esélyesebb fővárosi riválisának, hanem veszélyesebben is futballozott nála, Dibusznak többször is nagyot kellett védenie. A hazaiak erőfeszítése még a szünet előtt góllá érett, amikor Zsótér bombázott a keresztléc alá szabadrúgásból. Bár a játék képe nem változott az egyenlítést követően sem, mégis majdnem a Ferencváros vonulhatott előnnyel az öltözőbe, de Szappanost a bal kapufa kisegítette.
A folytatásra nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a zöld-fehérek, ettől pedig még élvezetesebbé vált az amúgy is jó iramú mérkőzés, mert így felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét hálóőr bravúros védéseket mutatott be. A hajrára a Ferencváros került fölénybe, a kissé elfáradó Honvéd pedig nem tudta megtartani a döntetlent, de ehhez bírói hiba is kellett, mert Zachariassen egy olyan szöglet után tudott a kapuba fejelni, amikor kirúgásnak kellett volna következnie.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés