Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kilencszer forgatta meg a kést a sereghajtóban a Paks

Eurosport
Eurosport

Publikálva 25/04/2021 - 17:00 GMT+2

Labdarúgó NB I - A Paks kilenc gólig jutott és fölényesen nyert Budafokon

Budafok-Paks (paksifc.hu)

Fotó: From Official Website

A Paks kiütéssel, 9-2-re nyert a sereghajtó Budafok otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az egymás elleni eddigi meccseikhez hasonlóan ezúttal is bátran esett egymásnak a két csapat, ennek eredményeként alig telt el 17 perc, máris 1-1 állt az eredményjelzőn: Medgyes góljára Nagy Richárd válaszolt. Közös volt a két találatban a védelmek teljes asszisztálása. A 26. percben Papp bal felső sarokba küldött bombájával már fordított a vendégcsapat, amely a folytatásban átvette az irányítást, és Hahn révén a 38. percben növelte előnyét. A különbség a 43. percben egygólosra olvadt, gyorsan elvégzett szabadrúgás végén Takács Ronald használta ki, hogy a paksiak figyelmetlenek voltak, de Ádám találatával kétgólos előnnyel vonult pihenőre a Paks.
A szünetben sem tudta rendezni sorait a Budafok, a vendégek pedig újabb gólokkal büntették a hazaiakat: három percen belül Hahn, majd korábbi kapufáját követően Bognár István is betalált Póser kapujába. A széteső Budafokkal ellentétben a Paksnak jóformán minden bejött, a felek között osztálykülönbség volt, a játék képe edzőmeccsekét idézte. A vendégcsapat a lefújásig nem állt le, és végül kilenc gólig jutott. A góllövőlistán vezető Hahn János triplázott, így már 22 találatnál jár.
A Budafok immár nyolc forduló óta nyeretlen a bajnokságban, ezeken hetedszer szenvedett vereséget.
OTP Bank Liga, 31. forduló:
Budafoki MTE-Paksi FC 2-9 (2-4)
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés