Azon focirajongók, akik nem egy konkrét csapatnak szurkolnak, csak jó meccseket akarnak látni, elég nehéz helyzetben voltak az elmúlt vasárnap során.

Délután négytől ugyanis öt európai szinten is magasan jegyzett rangadót rendeztek öt különböző bajnokságban, ami miatt a délutáni órákban három-, az estiekben pedig kétfelé kellett szakadnia azoknak, akik mindegyik meccset meg szerették volna nézni. A helyzetről illetve magáról a mérkőzésekről beszélgetünk műsorunk első felében.
Az elmúlt hetekben elrajtolt a 2021-22-es snooker szezon. Három pontszerző eseményen már túl van a mezőny, de igazán a jövő héttől fog besűrűsödni a versenynaptár. Ennek kapcsán arról kérdezzük Buzás Gábort, az Eurosport kommentátorát, hogy kik lehetnek az új arcok az élmezőnyben, hogyan lehet szexibbé tenni a snookert, és mennyit jelenthet John Higginsnek az, hogy megszabadult a nyáron a súlyfeleslegétől.
Serie A TIM
A 90. percben döntött az Inter, tovább szenved a legrégebbi olasz klub
9 ÓRÁJA
Ácsi! rovatunk eheti szereplői közül néhány: Dzsudzsák Balázs, Lovrencsics Gergő, Roger Federer, Vas Blanka, Liu Shaolin Sándor... érdemes ezen a héten is végighallgatni!


Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Premier League
A 93. percig kellett várni a Manchester United góljára, különös közjáték Londonban
11 ÓRÁJA
League Cup
Nincs Salah és Mané a Liverpoolban? Sebaj, ott van a világklasszissá fejlődő Jota
TEGNAP 19:28