Új sorozat, az Európa-liga debütált a podcastben, ahol én - aki a focit régen a hátam közepére sem kívántam - tanulom azt, hogy mit is néznek és mit is szeretnek ebben az egészben a Németh Dániel kollégámhoz hasonló futballrajongók.


Úgy álltam neki EL-t nézni, hogy arra gondoltam, ez tulajdonképp a BL másodosztálya. (Ezt az elképzelésemet Dani utólag helybenhagyta amúgy.) És ez alapvetően jó hírnek tűnt, hiszen tavaly általában a Bajnokok Ligája mérkőzéseit élveztem legjobban, azaz azokon szenvedtem a legkevésbé. Értitek.
Az, hogy magyar csapatnak lehet szurkolni, nem gondoltam, hogy különösebben lázba fog hozni, de meccsnézés közben mégis azon kaptam magam, hogy a szokásosnál jobban izgulok. Méghozzá a Vidiért. És nem hiszem, hogy ez a bennem tomboló nacionalista büszkeségnek köszönhető. Bár kétségtelenül szívet melengető egy londoni stadion lelátójáról magyar buzdításokat kifülelni egy angol közvetítésben, ahol a brit kommentátorok küzdenek honfitársaink neveinek kiejtésével.
Euro 2020
Az Eb után búcsúzik a válogatottól az északmacedónok legendája
5 ÓRÁJA
Mégis azt hiszem, hogy elsősorban azért izgultam a Vidiért, mert egy szerethető underdognak tűntek a mérkőzésen, akik ráadásul nem az esélytelenek nyugalmával várták a vereséget, egyáltalán nem.
Ennél többet azonban nem spoilereznék arról, hogy hogy tetszett a Chelsea-Vidi találkozó, mert szeretném, ha meghallgatnátok bennünket. Ha a fentiek nem tűnnének elég izgalmasnak ehhez, akkor még az is elárulom, hogy természetesen nem csak az Európa-ligáról beszélgettünk legutóbb, szó volt még Maurizio Sarriról, Moratáról és a csatár szerep pszichológiájáról, valamint a szexuális erőszakkal megvádolt Cristiano Ronaldóról is.
A második évad második részét itt éritek el, de ha most épp nem értek rá, a Soundcloudról letölthetitek az adást későbbre is. Mindig jól jön, ha van mit hallgatni, hosszú utazáskor, nagytakarítás vagy főzés közben, amikor a dugóban ül az ember, sőt akár munka közben is, feltéve, hogy a főnökötök nem bánja.
Euro 2020
Ronaldónak parádés játékkal vágott vissza az Eb-n a német balhátvéd
6 ÓRÁJA
Euro 2020
Háromból három: Az olaszok az utolsó csoportmeccsüket is megnyerték
7 ÓRÁJA