Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Gazdagék visszavágásra készülnek, tét az MLS-nagydöntő

Eurosport Magyarország

Publikálva 24/10/2022 - 11:12 GMT+2

Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a címvédő New York Cityvel játszik az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjében.

Philadelphia Union

Fotó: Twitter

MLS - Gazdag csapata a címvédő New York Cityvel játszik a nagydöntőért

Az alapszakaszt a keleti főcsoport élén záró Philadelphia a Cincinnati 1-0-s legyőzésével már csütörtökön biztosította helyét a főcsoportdöntőben - a magyar válogatott támadó középpályás végigjátszotta a mérkőzést -, míg a New York City (3.) vasárnap követte, a CF Montreal (2.) elleni 3-1-es idegenbeli sikernek köszönhetően. Az előző kiírásban a keleti főcsoportdöntőt ugyanez a két csapat vívta, akkor Gazdagék 2-1-re alulmaradtak.
A visszavágásra vasárnap lesz lehetősége a magyar légióst foglalkoztató csapatnak, amely az alapszakaszban a hazai 2-1-es, illetve az idegenbeli 2-0-s győzelemmel részben már revanst vett.
Közben a nyugati főcsoportban is kialakult a döntő párosítása, a másik ágon szintén alapszakaszgyőztes Los Angeles FC ellenfele az Austin FC (2.) lesz. Utóbbi a playoff második fordulójában ugyancsak vasárnap az FC Dallast (3.) múlta felül otthon 2-1-re.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés