Mario Balotelli 568 nap után távozott a Milantól. Visszatért a Premier League-be.
Az üzlettel mindenki nyert, hisz a milánói klub megszabadult a legjobban kereső játékosától, és 20 millió eurós bevételre tett szert.
A mindenki alatt ezúttal a csatár első csapatát, a Lumezzanét és az Intert értjük. A kis bresciai egyesületet - ahol a Balotelli a 2006-2007-es idényben szerepelt - 300.000 euró, míg a városi riválist nagyjából 1,3 millió euró illeti meg. Nevelési költség címén.
Labdarúgás
Kikapott az MU hazai pályán, bajnok a Manchester City
9 ÓRA
Az igazi feladat azonban most következik, okosan kell elkölteni a Balotelliért járó összeget. Silvio Berlusconi pénteken Milanalellóban meglátogatta a csapatát, hosszasan beszélgetett Filippo Inzaghival, majd szokása szerint ahogy érkezett, úgy távozott. Vagyis helikopterrel.
A játékosokhoz is volt egy-két kedves szava, de a klub várható átigazolási politikájáról nem nagyon beszélt. A korábbi miniszterelnök azt azért elárulta, hogy a jövőben megpróbál több időt szentelni a Milanra (amennyiben a bírósági ügyei engedik...), de az arab sejkek 100 milliós üzleteivel nem lesz képes versenyezni.
Ennek ellenére Balotellit pótolni kell.
És nem feltétlenül Samuel Eto'o lenne az ideális megoldás. Mert az olasz sajtóban róla is egyre többet lehet olvasni.

A Gazzetta szerint, a Milan ezeket a játékosokat figyeli kiemelten. Kis körben a labdarúgók piaci értéke olvasható. (Grafika: La Gazzetta dello Sport)

Fotó: Eurosport

Labdarúgás
Megnyerted a bajnokságot? A jutalmad, hogy két hónapig nincs fizetés
18 ÓRA
Premier League
Cavani további egy évig marad a Unitednél
TEGNAP 17:39