A fociban az a jó, hogy néha érdekesebb arról beszélni, ami a pályán kívül történik, mint arról ami „belül”. Gyakorlatilag így nincs üresjárat. Ez a cikk is erről szól.
Változás a Manchester City bevásárlólistájának élén: a The Sun értesülése szerint felkerült a Roma védője, Mehdi Benatia. A tunéziai védő még csak egy éve van a “Farkasoknál”, de alapemberré vált, ezért is mélyen a zsebébe kellene nyúlnia az amúgy is túlköltekezése miatt az UEFA által megbüntetett klubnak.
Más lehet a helyzet, ha megvalósul az, amiről a Daily Star ír. A bosnyák válogatott első világbajnoki fellépésére készülő Edin Dzeko ugyanis Valenciába kerülhet. Ezzel pedig a bevételi oldalon is jelentkezne “valami”.
Labdarúgás
Taktikázással indul a magyar válogatott felkészülése
4 ÓRA
Tovább tart a sorban állás a Barcelona játékosaiért. Most a világbajnok szélsőt, Pedrót hozták kapcsolatba a Liverpoollal.  (Daily Mirror)

Pedro itt még gránátvörös-kékben

Fotó: Eurosport

Egy másik angol Bajnokok Ligája résztvevő, az Arsenal is erősítene, vagy inkább pótolna. A szerződése lejártával távozó Bacary Sagna helyére hozná a Toulouse jobboldali védőjét, Serge Auriert. (Daily Telegraph)
Régen hallottunk Alan Smithről. Tényleg, ő még játszik? A korábbi angol válogatott csatár, aki a Leeds Uniteddel BL résztvevő volt, míg a Manchester Uniteddel bajnokságot nyert, úgy írt alá a harmadosztályú Notts Countyhoz, hogy azt sem tudja mennyi lesz a fizetése. Ahogy az az alábbi videóból kiderül, mindig is imádott a Chelsea ellen játszani...(Daily Mail)
Újabb válogatott távozik a Hamburgtól. A Bundesligában épphogy megragadt “északiak” most a venezuelai Tomas Rincontól, és Robert Tesche-től váltak meg. Így tovább folytatódik az évek óta tartó elvándorlás. (Transfermarketweb)
Marco Silvát érte az a megtiszteltetés, hogy Leonardo Jardim helyére lépjen a Sportingnál. Az Estorillal sikereket elérő edző (feljutás, Európa Liga szereplés kiharcolása) négyéves szerződést kapott a portugál bajnoki ezüstérmesnél. (UEFA)
Január óta tudni lehetett, hogy Armin Veh elhagyja az Eintracht Frankfurt csapatát. Most pedig azt is, hogy ki lesz az utóda: Thomas Schaaf. Az 1999 és 2013 között a Werder Bremennel bajnoki címet és háromszor kupát nyerő edzőnek úgy tűnik egy év elég volt a feltöltődéshez és 2016-ig írt alá. (UEFA)
Labdarúgás
Történelmet írt a Barça
4 ÓRA
Serie A
Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter
7 ÓRA