Kézközépcsonttörést szenvedett és már meg is operálták Willi Orbánt, az RB Leipzig magyar válogatott labdarúgóját, aki a szerdai Német Kupa-negyeddöntőben sérült meg.


A klub csütörtöki tájékoztatása szerint a védőnek mindössze "néhány napot" kell kihagynia, utána egy speciális védőkesztyűben újra játszhat.
A 28 éves játékost a VfL Wolfsburg ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés szünetében le kellett cserélni, mert már a második perctől fájlalta a kezét. Előbb csuklótörés gyanújáról írt a helyi sajtó, de aztán kiderült, hogy a kézfejében tört el egy csont.
Labdarúgás
Cristiano Ronaldo letiltotta az egyik focis portált, mert úgy érezte, alulértékelték őt
EGY ÓRÁJA
Orbán 2019 októberében is a Wolfsburg elleni kupamérkőzésen sérült meg, akkor a térdével több hónapos pihenőre kényszerült.
A magyar válogatott ebben a hónapban három világbajnoki selejtezőt is játszik, s most úgy tűnik, ezeken számíthat a védő játékára Marco Rossi szövetségi kapitány. A nemzeti együttes március 25-én a Puskás Arénában fogadja a lengyel gárdát, majd három nappal később San Marino, március utolsó napján pedig Andorra vendége lesz. A Leipzigből az ugyancsak sérült Szoboszlai Dominik biztosan nem áll majd a szakvezető rendelkezésére.
MTI
World Cup Qualification CONMEBOL
Kukásmellénnyel integetett a zászlót otthon hagyó partjelző egy VB-selejtezőn
6 ÓRÁJA
Labdarúgás
Német válogatott védőt igazol az Inter
7 ÓRÁJA