A fociban az a jó, hogy néha érdekesebb arról beszélni, ami a pályán kívül történik, mint arról ami „belül”.
Ez a cikk is erről szól.
Valahogy úgy, ahogy pár éve a Portót, most az Atletico Madridot vadászná le José Mourinho. A Chelsea menedzsere nem csak Diego Costát vinné, hanem a balbekk Filipe Luisra és korábbi játékosára, a portugál Tiagora is kivetette a hálóját. Az ügylet a hírek szerint 50 millió fontot mozgatna meg.(Daily Mirror)
Labdarúgás
Közel a BL-induláshoz a szezon meglepetéscsapata, az edző mégsem marad
15 ÓRA
Sok függ attól, hogyan teljesít egy játékos a közelgő világbajnokságon. Ha esetleg nem tudta volna, akkor Lorenzo Insigne is kapott egy kisebbfajta jelzést, mire számíthat, ha minden jól sül el Brazíliában. Az olasz válogatott és a Napoli támadója 17 millió font ellenében at Arsenalhoz kerülhet. (Metro)
Tényleg, érhet bárki 5 millió eurót 3 percnyi profi futballal a lábában? Úgy tűnik, igen. A Tottenham újdonsült edzőjének, Mauricio Pochettinonak első igazolása a 18 éves Julian Green lehet. Az amerikai szélső jelenleg Bayern játékos (ami valljuk meg, nem rossz ajánlólevél) ám mindössze 3 percet játszott eddig a nagyoknál. Pedig Guardiola volt, hogy csikócsapatot nevezett bajnokikra a végén. De nem csak Pochettino lát benne fantáziát, hanem Jürgen Klinsmann is, aki beválogatta az USA világbajnoki keretébe. (Metro)
Anglia nem az az ország, ahol egy emberként állnának egy szövetségi kapitány mögött. Ismerős helyzet? Roy Hodgsonnak korábbi munkatársa, Stuart Pearce “olvasott be”. Szerinte elhibázott döntés a mindössze 18 éves Luke Shaw-t elvinni a világbajnokságra a tapasztalt Ashley Cole helyett. (Independent)
A Real Madrid közben újabb nagy dobásra készül. Gareth Bale 80 millió fontos átigazolása után hasonló összeget mozgathat meg Luis Suarez is. A Liverpool támadójának leigazolása már annyival valószínűbbnek tűnik, hogy a vörösök árat szabtak, Ancelotti pedig jelezte elnökének, a jelenleg sérült Uruguay-i az első számú kiszemeltje a nyáron. (Marca)

Luiz Suarez, Itt még vörösben

Fotó: Eurosport

A végére egy kis színes. Lucas Leiva komolyan vette az edzői intelmeket. Jó középpályás-szűrőhöz méltóan a liverpooli nem akar senkit sem elengedni maga mellett. Ennek érdekében most éppen lasszóval fogja a marhákat. Ki tudja, hasznát veszi e a pályán? (Daily Mail)
Labdarúgás
Elhúzódó bajnokavatás, éleződő kiesési csaták
16 ÓRA
Labdarúgás
Fegyveres betörők rabolták ki az AS Roma sztárját
19 ÓRA