Egyelőre nincs edzőkérdés az Internél, ezt maga a klub tulajdonosa jelentette be. Erick Thohir (az olasz sajtóban és a továbbiakban csak egyszerűen: ET) támogatásáról biztosította Walter Mazzarrit. Az edzőt, aki milánói munkavállalása kezdete óta, nem volt képes sorozatban három meccset megnyerni a csapatával...
Az Inter a legutóbbi két fordulóban két vereséget gyűjtött (mind a Cagliari, mind a Fiorentina elleni találkozót nehéz elfelejteni), miközben 7 gólt kapott és alig lőtt kapura.

Az előző szezonban 60 pontot szerzett az Inter, ebből 32 jött össze hazai pályán. A 2013-2014-es idény elején 4 győzelem és 2 döntetlen volt a milánói csapat mérlege 6 kör után, ez az arány most: 2-2-2.

Fotó: Eurosport

Labdarúgás
Szoboszlai: Az elmúlt időszak nem volt egyszerű, sem fizikailag, sem mentálisan
4 PERCE
A számok jelen esetben sem hazudnak, ez a teljesítmény jóval gyengébb mint a tavalyi. Az Inter 6 ponttal szerzett kevesebbet az előző évi önmagánál, és öttel több gólt kapott. A 2013-2014-es szezont 16-3-as, a mostani bajnokságot 11-8-as gólkülönbséggel kezdték.
A La Gazzetta dello Sport még tegnap "A bűnöst Mazzarrinak hívják?" című cikkében, a gyenge teljesítmény okait kutatta. A végeredmény? Nincs egy fő ok, az Internél nagyjából semmi nem stimmel.
A sportnapilap azonnali szerkezetbeli változtatásokat javasol (át kellene térni a négy védős felállásra, mert ez a mostani 3-5-2 nagyon nem működik), és megjegyzi: ezt a keretet bizony a vezetőedző kívánsága szerint állították össze.
A csapat mindenesetre Mazzarri mellett van (ezt Ranocchia is kiemelte), ET pedig téli erősítéseket ígért.
A vezetőedző irányába él a bizalom, kérdés meddig. A jövő vasárnapi Napoli elleni bajnoki az átlagosnál is fontosabb lesz.
Tudtátok???Az elmúlt 3 idényben Walter Mazzarri aktuális csapata (kétszer a Napoli és tavaly az Inter), egyszer sem kapott ki az első 6 fordulóban. A 10. helyen álló milánói csapat most 2 vereségnél jár.
Labdarúgás
"Ez az 1-1 30 éve a válogatott egyik legnagyobb eredménye"
EGY ÓRÁJA
Euro 2020
Skócia járt pórul a D csoportból, már csak négy hely kiadó
12 ÓRÁJA