Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Messi belőtte 700. gólját, Mbappé beálltotta a klubrekordot

Eurosport Magyarország

Frissítve 27/02/2023 - 10:54 GMT+1

A Paris Saint-Germain két sztárja, Kylian Mbappé és Lionel Messi számára egyaránt emlékezetesre sikerült az Olympique Marseille elleni vasárnap esti francia labdarúgó bajnoki rangadó, mivel előbbi 200. találatával beállította a klubrekordot, utóbbi pedig karrierje 700. gólját érte el klubszinten.

Kylian Mbappé (r.) und Lionel Messi

Fotó: Getty Images

A 2018-ban világbajnok, tavaly vb-ezüstérmes Mbappé kétszer volt eredményes a 3-0-ra megnyert mérkőzésen, és második góljával érte utol az egyesület örökrangsorában az uruguayi Edinson Cavanit.

A 24 éves csatár 17 találattal vezeti a Ligue 1 góllövőlistáját.
Az argentinokkal Katarban világbajnok Messi kétszer "szolgálta ki" Mbappét a meccsen, a kettő között pedig Mbappé hozta őt helyzetbe, amelyet kihasznált és 700. klubgólját érte el, ez korábban csak Cristiano Ronaldónak sikerült.
picture

Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (C) is congratulated by Paris Saint-Germain's Portuguese defender Nuno Mendes after scoring his team's second goal during the French L1 football match between Marseille and PSG.

Fotó: Getty Images

A PSG a fölényes győzelem mellett egy súlyos veszteséget is elkönyvelt vasárnap, ugyanis a combsérüléséből visszatérő 27 éves Presnel Kimpembe Achilles-ín szakadást szenvedett, ezért operáció vár rá.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés