Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Pochettino 100%-ban biztos a saját és Mbappé maradásában

Eurosport Magyarország

Frissítve 28/04/2022 - 18:17 GMT+2

Mauricio Pochettino csütörtökön közölte, hogy a következő szezonban is ő lesz a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője és a világbajnok csatár, Kylian Mbappé sem távozik a klubtól a nyáron.

Mbappe & Pochettino

Fotó: Getty Images

Pochettino szerint ő és Mbappé is marad a PSG-nél

Az argentin szakvezető csütörtökön úgy fogalmazott, a dolgok jelenlegi állása alapján arra számít, hogy mindketten a francia fővárosban maradnak a következő szezonban. Arra a kérdésre, mekkora a valószínűsége ennek, úgy válaszolt: száz százalék.
"Ezt gondolom ma, de tudjuk, milyen a futball. Soha nem tudhatjuk, mi fog történni" - nyilatkozta. Hozzátette, jó a kapcsolat és a kommunikáció közte és a vezetőség tagjai között.
Pochettino jövője kapcsán akkor láttak napvilágot találgatások, amikor a PSG a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából, és a bizonytalanságot a bajnoki cím múlt hétvégi megnyerése sem szűntette meg. A francia sportmédia korábbi értesülései szerint a Tottenham Hotspurt irányító Antonio Conte vehetné át a Paris Saint-Germain irányítását, Pochettinót pedig a Manchester United vezetőedzői posztjára tartották esélyesnek, de oda már kinevezték Erik ten Hagot.
Mbappénak júliusban lejár a szerződése klubjánál, és már a szezon eleje óta arról szólnak a hírek, hogy a Real Madridhoz igazol.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés