Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ibrahimovićtól kért tanácsot Mbappé, a svédnél Donnarumma a világ legjobb kapusa

Takács Márton

Publikálva 23/01/2022 - 13:56 GMT+1

Zlatan Ibrahimović elárulta, hogy Kylian Mbappé megkereste őt és tanácsot kért a karrierjét illetően. A svéd azt mondta a világbajnok franciának, hogy hagyja el a Paris Saint-Germaint a Real Madrid kedvéért. A Milan csatára Gianluigi Donnarumma kispadoztatását is kommentálta.

Kylian Mbappé jövője, Gianluigi Donnarumma jelene nem tiszta teljesen

Fotó: AFP

Zlatan Ibrahimović Kylian Mbappéról és Gianluigi Donnarummáról is elmondta a véleményét.

Kylian Mbappénak a nyáron lejár a szerződése a PSG-nél, de még nem döntött véglegesen a jövőjéről. A világbajnok támadóról sokan azt tippelték, hogy Madridba költözik, de akár még meg is hosszabbíthatja tartózkodását a Parc des Princes-ben.
"Csak Kylian tud válaszolni arra, hogy hová kell mennie. Attól függ, hogy mit akar, mit gondol." – kezdte a L'Équipe-nek adott nyilatkozatát Zlatan Ibrahimović.
"Én távoznék a helyében. De ha én lennék a PSG, megpróbálnám megtartani őt. Ő lesz az, aki majd eldönti. A PSG nyilván meg akarja tartani, de maradni akar egyáltalán?
Én is úgy gondolom, hogy vannak más klubok, amelyek akarják őt: ha menedzser vagy, és megvannak az eszközeid, és nem akarod elvinni Mbappét, akkor rossz üzletben vagy. Megkérdezett, igen, és én azt mondtam neki: ’A helyedben én a Realhoz mennék’.
Lehetőségem volt különböző csapatokban, különböző országokban, különböző bajnokokkal játszani, és így tanultam és fejlődtem. Egy egész pályafutás során otthon játszani véleményem szerint könnyebb. Ha viszont csomagolsz és elmész máshová, az egy kaland." – részletezte véleményét Ibrahimović.
picture

Zidane lehet a PSG megmentője?

A cikk további részében a Milan csatára meglepetésnek nevezte, hogy Gianluigi Donnarumma, tavaly Eb-t nyert olaszok első számú kapusa csak a PSG kispadját melegíti.
"Nagyon meglepődtem. Tudom, hogy nincs könnyű dolga az edzőnek, nem ismerem Navast, de ő is nagyszerű kapus" - tette hozzá.
"Két jelenség van a kapuban. Az én világomban Donnarumma ma az első számú. És nem tudom, hogy jó dolog-e a kapusok váltogatása, vagy inkább szívességet teszel az egyiknek.
Mindenesetre megszoktam, hogy van egy kapusom, aki az első számú és mindig ugyanaz. Donnarummával kapcsolatban pedig nem kérdés: ő a legjobb a világon, és kész. Játszottam vele, tudom, miről beszélek."

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés