Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A PSG sztárja megsérült, ugrott egy Bajnokok Ligája-csoportmeccs és a vb-selejtezőkön sem játszhat a válogatottban

MTI

Publikálva 26/10/2021 - 18:24 GMT+2

Marco Verratti négy hétre kidőlt a PSG-ből, a Bajnokok Ligája csoportmeccsen sem tud valószínűleg pályára lépni.

PSG: Marco Verratti megsérült a Marseille elleni bajnokin

Fotó: SID

Marco Verratti, a Paris Saint-Germain labdarúgója csípősérülés miatt várhatóan négy hétig nem szerepelhet klubcsapatában és az olasz válogatottban.

Francia klubcsapatának keddi bejelentése alapján a középpályás kénytelen lesz kihagyni az olasz nemzeti együttes soron következő két mérkőzését, amelyeket a 2022-es világbajnokság selejtezősorozatában vív. Az Európa-bajnoki címvédő előbb hazai pályán Svájccal találkozik november 12-én, majd három nappal később az északírekkel mérkőzik meg idegenben.
A bajnokságban listavezető PSG ebben az időszakban három találkozón lép pályára a francia pontvadászatban, illetve egy Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést játszik, utóbbin a három magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig vendége lesz. Verratti játéka viszont még november 24-én is bizonytalan, ekkor csapata a Manchester Cityt fogadja, ugyancsak a BL-ben.
A 28 éves Verratti az Olympique Marseille-jel vívott (0-0) vasárnapi bajnoki összecsapáson sérült meg, és még a szünet előtt le kellett cserélni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés