Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Neymar verekedni akart, eltilthatják

Eurosport
Eurosport

Publikálva 04/04/2021 - 14:35 GMT+2

Az öltöző felé tartva Neymar és a szintén kiállított lille-i Tiago Djalo összeszólalkozott, és csak a biztonsági emberek gyors közbelépése akadályozta meg őket abban, hogy egymásnak essenek.

Neymar foghatja a fejét, nehéz helyzetbe hozta a PSG-t

Fotó: Eurosport

Neymar, a Paris Saint-Germain sztárja a kiállítás sorsára jutott a francia bajnokság szombati rangadóján, levonulása után pedig verekedni akart.

A hazai pályán a Lille-lel szemben 1-0-ra elveszített mérkőzésen a brazil támadó a 90. percben kapta meg második sárga lapját, ezzel a pirosat is, amely amúgy a harmadik volt neki a Ligue 1 2020/21-es szezonjában.

Eltiltásra számíthat, már csak azért is, mert miután a játékvezető leküldte a pályáról, újabb balhés jelenet főszereplője lett.

A Canal Plus tévécsatorna felvételei szerint az öltöző felé tartva Neymar és a szintén kiállított lille-i Tiago Djalo összeszólalkozott, és csak a biztonsági emberek gyors közbelépése akadályozta meg őket abban, hogy egymásnak essenek.
A PSG-nél Neymar kiállításán túl azért is aggódhatnak, mert a vereséggel - mellyel a Lille három ponttal ellépett - megnehezült a fővárosi csapat helyzete a bajnoki címe megvédéséért folyó küzdelemben.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés