Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Újabb műtét vár a Barcelona 18 éves szupertehetségére

Eurosport
Eurosport

Publikálva 06/05/2021 - 17:52 GMT+2

A tervezett négy hónapos kezelés alatt nem jött rendbe, orvosai végül a hét végén döntöttek az újabb műtéti beavatkozás mellett.

Ansu Fati

Fotó: Getty Images

Ansu Fati, a Barcelona fél éve sérült fiatal labdarúgója Portóba utazott, ahol újabb térdműtét vár rá.

A katalán egyesület csütörtökön honlapján közölte, hogy a 18 éves támadó egy portói klinikára ment, ahol egy specialista - a Barca kluborvosainak felügyelete mellett - megvizsgálja, majd atroszkópiás beavatkozást hajt végre sérült bal térdében. Reményeik szerint Fati már a társaival együtt kezdheti el a felkészülést a következő idényre.
A csatár a 2019/20-as szezonban több rekordot megdöntve robbant be a Barcelonában, majd tavaly tavasszal bemutatkozhatott a spanyol válogatottban is.
Még nem töltötte be a 18. életévét, amikor a most zajló szezon elején góllal kezdett a Bajnokok Ligájában - a Ferencváros ellen talált be a csoportkör első fordulójában -, a bajnokságban pedig a katalánok első két meccsén három gólt szerzett. November 7-ig csapata minden meccsén pályára lépett, Ronald Koeman vezetőedző az alapemberek között számolt vele.
A Betis ellen azonban megsérült, és két nappal később hiába műtötték meg, a tervezett négy hónapos kezelés alatt nem jött rendbe. Orvosai végül a hét végén döntöttek az újabb műtéti beavatkozás mellett.
Ansu Fati a Barcelonában 43 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett, a 2020/21-es idényben 10 meccsen 5 gólig és 4 gólpasszig jutott. A válogatottban 4/1 a mérlege.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés