Újra megsérült Eden Hazard, a Real Madrid labdarúgócsapatának belga játékosa.

A 30 éves játékmester az együttes szerdai edzésén szenvedett combsérülést; a Marca című sportnapilap értesülései szerint négy- hathetes kihagyás vár rá.
A vb-bronzérmes Hazardnak így biztosan ki kell hagynia az Huesca és a Getafe ellen bajnokikat, és erősen kérdésessé vált a játéka a február 24-én sorra kerülő, Atalanta elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős meccsen, illetve az Atlético Madrid elleni városi rangadón március 7-én.
La Liga Santander
Az Atlético Madrid nem fog díszsorfalat állni a bajnok Real Madridnak
02/05/2022 17:09
A szurkolók többsége már szabadulna Hazard-tól, Zidane azonban bízik benne | Eurosport
Eden Hazard teljesítménye minden tekintetben csalódást okozott a Real Madridnál. Legendás önbizalmának nyoma sincs, a gólokkal és gólpasszokkal adós maradt, ráadásul sérülések is gyötörték. Egy internetes szavazás alapján a szurkolók nagyobb részének elfogyott a türelme a belga támadóval szemben, Zinedine Zidane azonban továbbra is hisz a formába lendülésében.
A Chelsea-től 2019 novemberében 100 millió euróért szerződtetett Hazardot első madridi idényében két súlyos bokasérülés hátráltatta, majd a mostani szezon elején hasonló problémák miatt hagyott ki először hat hetet, majd novemberben a koronavírussal is megfertőződött. A jelenlegi bajnoki idényben mindössze hatszor volt kezdő.
MTI
La Liga Santander
Carlo Ancelotti mindent besöpört Európában, pedig nem a bajnoki versenyfutás az erőssége
01/05/2022 16:53
La Liga Santander
Intő jel a Real Madrid számára a Barcelonától kapott súlyos pofon
22/03/2022 16:41