Ügynöke szerint Gareth Bale nem hagyja el a spanyol labdarúgóbajnok Real Madridot.


"Gareth-tel minden rendben. Még két év van hátra a szerződéséből, szeret Madridban élni, nem megy sehová" - fogalmazott Jonathan Barnett.
A 31 éves walesi szélső 2020-ban egyetlen gólt szerzett - januárban a Király Kupában -, a világjárvány miatti kényszerszünetet követően pedig alig kapott lehetőséget: 11 mérkőzésen mindössze 100 percet játszott a szárnyaló - 10 győzelem mellett 1 döntetlent felmutató - királyi gárdában. A sérülésre hajlamos Bale távozása az elmúlt évek nyári átigazolási időszakai alatt ismétlődő téma volt, tavaly például az tűnt valószínűnek, hogy a kínai Csiangszu Suning együttesébe szerződik.
Liga
Úton Messi hetedik Aranylabdája – legalábbis az edzője szerint
19/07/2021 13:43
"Még mindig ugyanolyan jó, mint bárki más a csapatban" - hangsúlyozta ügynöke, hozzátéve: Bale minden nap keményen edz, de nyilván a vezetőedző Zinedine Zidane döntése, hogy szerepelteti-e őt. Elismerte ugyanakkor, hogy vannak érdeklődők, de hozzáfűzte, kevés klub engedheti meg magának a szerződtetését.

BaleG.jpg

Fotó: Eurosport

Barnett kiemelte: nincs szó arról, hogy ügyfele és a tréner utálná egymást, szerinte Zidane egyszerűen csak nem akarta, hogy Bale játsszon.
Előre tekintve az ügynök azt mondta, Bale szeretné erősíteni a walesi válogatottat a koronavírus-járvány miatt jövő évre halasztott Európa-bajnokságon, de kizárta annak a lehetőségét, hogy a rendszeres játéklehetőség érdekében kölcsönbe menjen.
"Gareth a legjobb játékosok egyike a világon, márpedig a legjobbak nem mennek kölcsönbe" - szögezte le.
MTI
Liga
Messi marad a Barcában, de már megvan, hova igazol utána
03/06/2021 11:44
Liga
Konkrét koncepció nélkül választotta ki új edzőjét a Real Madrid
02/06/2021 15:34