Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Barcelona elnöke szerint Messi maradni fog a klubnál

Eurosport
Eurosport

Frissítve 17/04/2021 - 11:10 GMT+2

Joan Laporta szerint "minden a megfelelő ütemben halad" az argentin sztárcsatár ügyében.

Joan Laporta and Lionel Messi.

Fotó: Getty Images

Joan Laporta, a Barcelona márciusban újraválasztott elnöke biztos abban, hogy a hatszoros aranylabdás labdarúgó Lionel Messi maradni fog a klubnál.

Az argentin játékos szerződése nyáron lejár a katalán együttesnél, és bár a Paris Saint-Germain és a Manchester City is élénken érdeklődik a támadó iránt, Laporta szerint "minden a megfelelő ütemben halad" a világbajnoki ezüstérmes labdarúgó ügyében.
Mindent, ami csak telik a klubtól, megteszünk azért, hogy maradjon. Messi nagyszerű ember, motivált, én pedig meg vagyok győződve róla, hogy a Barcában szeretné folytatni"
- fogalmazott Laporta.
Messi, aki teljes felnőtt pályafutását a katalánoknál töltötte, tavaly augusztusban közölte, távozni akar az együttestől. Később úgy döntött, a mostani szezonra még marad Barcelonában, jövője körül ugyanakkor továbbra is sok a kérdőjel.
Az argentin csatár 2000-ben, 13 évesen lett a Barcelona játékosa, a felnőttek között a 2003/04-es idényben mutatkozott be, azóta pedig a klub történetének legeredményesebb futballistája lett. A többi között tíz bajnoki címet, hat Király Kupa-győzelmet, hét spanyol Szuperkupa-diadalt ünnepelhetett, a nemzetközi porondon pedig négy Bajnokok Ligáját, három európai Szuperkupát és három klubvilágbajnoki címet nyert az együttessel.
A bajnokságban harmadik helyen álló Barcelona szombat (ma) este a Spanyol Király Kupa döntőjében az Athletic Bilbao ellen lép pályára. A BL-ből a nyocladdöntőben búcsúzott a csapat.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés