Quique Setién nem gondolkozott el a lemondáson, és úgy érzékeli, hogy az FC Barcelona futballklub vezetése most is támogatja őt.


A szakvezető azután nyilatkozott így, hogy az általa irányított katalán csapat - bajnoki címétől búcsúzva - a Real Madrid mögött másodikként végzett a vasárnap zárult spanyol bajnokságban.
"Mindvégig nyugodt voltam. Engem sosem a saját jövőm izgat, hanem a klubé. A munkára összpontosítottam most is, de vannak dolgok, amelyeket nem tudok befolyásolni. A Barca vezetése részéről mindig éreztem a támogatást"
- idézte Setiént a madridi
Marca
.
Liga
Úton Messi hetedik Aranylabdája – legalábbis az edzője szerint
19/07/2021 13:43
A vezetőedző pozíciójának megingásáról, illetve lehetséges menesztéséről jó ideje cikkez a sportsajtó, és a múlt héten az Osasunától hazai pályán elszenvedett bajnoki vereség (1-2) után különösen felerősödtek az elküldéséről szóló hírek. Pénteken aztán különtalálkozót tartott vele Josep Maria Bartomeu klubelnök, aki támogatásáról biztosította, a csapat pedig szépen búcsúzott a La Liga 2019/20-as idényétől: a vasárnapi zárófordulóban Lionel Messiék 5-0-ra kiütötték a vendéglátó Alavést.
A kérdés most az, a megújított bizalom kitart-e a nyári folytatásban is, amikor a Barca a legjobb nyolc közé jutásért vív meg a Napolival a Bajnokok Ligájában. A koronavírus-járvány kirobbanása előtt játszott első meccs február 25-én 1-1-re végződött Nápolyban, a visszavágót augusztus 8-án rendezik Barcelonában.
MTI
Liga
Messi marad a Barcában, de már megvan, hova igazol utána
03/06/2021 11:44
Liga
Konkrét koncepció nélkül választotta ki új edzőjét a Real Madrid
02/06/2021 15:34