A fiatal francia rajongónak ki kellett törölnie a telefonjából a Lionel Messivel készített közös képet, amelyet a Mallorca-Barcelona zárt kapus spanyol labdarúgó-bajnoki mérkőzésen a pályán készített.


A szombat esti, mallorcai meccs 54. percében a zárt kapuk ellenére a pályára szaladt egy argentin válogatott mezbe öltözött fiatalember, hogy lefotózza magát bálványával, Lionel Messivel. A vendég Barcelona hatszoros aranylabdás támadója egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a címvédő és éllovas 4-0-s sikeréhez.
A hazai klub nem tudta megválaszolni, hogy a vírushelyzet miatt rendkívül szigorú biztonsági előírásokat és beléptetési rendszert hogyan sikerült megszegnie, illetve kijátszania a francia származású, de Mallorcán élő szurkolónak. A találkozóra mindössze 229 embernek volt belépési engedélye.
Liga
Barcelona-gólparádé Baszkföldön
19/07/2020 17:24
A rendezők elfogták és levezették a pályáról a drukkert, akit a stadionban a rendőrök azonnal kihallgattak. A Messi-rajongó később a spanyol újságok helyszíni tudósítóinak elmondta: már a kényszerpihenő alatt eltervezte, hogyan lóg be a stadionba. 
Hozzátette: a találkozó 40. percének környékén barátaival érkezett a létesítményhez, amelybe a kétméteres kerítés átmászását követően tudott bejutni. Közölte: a rendőrök felvették az adatait és mielőtt elengedték volna, kitöröltették a telefonjával készített Messi-képet.
MTI
Liga
Zidane nem biztos benne, hogy a következő szezonban is Madridban fog dolgozni
19/07/2020 10:00
Liga
"Ha így folytatjuk, a Napolitól is kikapunk" - Messi kőkemény kritikát fogalmazott meg a Barcáról
18/07/2020 15:29