Minden szezonban, jószerivel minden második hónapban felröppen a hír, miszerint Ronaldo a Realnál nem boldog, elvágyódik, elege van, satöbbi. Aztán minden szezonban, jószerivel minden második hónapban cáfolják ezeket a mendemondákat, beperlik az újságokat, majd hangsúlyozzák: nincs zavar az éterben, Ronaldo boldog, kiegyensúlyozott, és, ami a legfontosabb: nem megy ő sehova.
A világbajnokság utáni hajcihő ismét elérte Madridot. Perez és Ancelotti úgy igazolt, hogy az sok jó érzésű madridistát kihozott a sodrából. Talán nem is az átigazolások, hanem azoknak a költségei, majd az átgazolások kommunikálásai lehettek irritálóak egyeseknek – köztük (a hírek szerint) Cristiano Ronaldónak. Az utóbbi hetekben csak arról olvashattunk, hogy mennyire hiányzik neki Di María és Xabi Alonso, és amúgy is, vissza akar menni Manchesterbe, mert csalódott mindenben és mindenkiben.
Ronaldo a hétvégi teljesítményével - talán - újabb két hónapra (vagy akár végérvényesen) csendre intette az oly’ hangos zsurnalisztákat...
Liga
A Barca nyugatra, a Real keletre utazik
28/06/2015 16:57
Ronaldo visszatérni látszik. Végigjátszotta a Deportivo ellen 8-2-re megnyert találkozót, ahol ő maga háromszor is betalált. A gólok jelen helyzetben csak másodlagos fontossággal bírnak, hiszen itt arra a két kérdésre sikerült választ kapni, hogy milyen fizikális állapotban van, és mennyi kedve van ehhez az egészhez. Jelentjük, közel van a fizikális maximumához (ami utoljára talán a tavasz elején lehetett így), illetve látszódott, hogy élvezi a mérkőzést, élvezi a játékot a társakkal. Ki a fene gondol már Di Maríára, igaz?
A Real Madrid csalódást keltően kezdődő szezonjában ismét csak kulcsszerep jut Ronaldónak, nem férnek bele az állítólagos kiakadásai, megingásai. Ha, és amennyiben fizikálisan a topon van, akkor vezetnie kell ezt a csapatot, mert különben behinthetik sóval ezt a szezont. A vezér nem lehet ingatag, tudja ezt jól. Közel lehet a balansz, de még van tennivaló.
De, amit a hétvégén láthattunk tőle, az több, mint megnyugtató. Szüksége van a csapatnak egy maximálisan pörgő „hetesre.” Nagy szüksége! A jó hír pedig az, hogy Ronaldo a régi, és talán jobb lehet, mint valaha. De, ha nem is, akkor is azaz embernek az érzése, hogy korántsem láttunk még mindent...
Liga
Raúl González Blanco ma 38 éves
27/06/2015 19:08
Liga
Mercado - Nagy a mozgás az Atléticónál
25/06/2015 18:58