Az újság úgy tudja, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél 2020-ban és 2021-ben is az év játékosának választott lengyel támadóért 45 millió eurót (csaknem 18,5 milliárd forint) plusz ötmillió euró (mintegy kétmillió forint) bónuszt fizetnek a katalánok. Lewandowski a hírek szerint 2026-ig ír alá új klubjához.
A 33 éves csatár korábban már többször jelezte, hogy távozni szeretne a német bajnoktól, de az egyesület vezetősége korábban kijelentette, hogy nem eladó.
Labdarúgás
Messi idén biztosan nem lesz aranylabdás, íme a 30 játékos aki még lehet
17 ÓRÁJA
A Sportbuzzer nevű portál már pénteken arról írt, hogy Lewandowski nem vesz részt a szombati csapatbemutatón az Allianz Arénában, és a jövő héten nem utazik el a gárdával az egyhetes amerikai túrára sem. Ehelyett vasárnap a szintén az Egyesült Államokban tartózkodó Barcelonánál intézi majd a formaságokat Miamiban - állítja a Bild.
A Bundesliga hétszeres gólkirálya 2014 nyarán, a Borussia Dortmundtól érkezett a Bayern Münchenhez, amellyel azóta minden évben bajnokságot nyert.
Egyszer a Bajnokok Ligájában, háromszor pedig a Német Kupában ünnepelhetett a csapattársaival, és számos gólrekordot megdöntött. Ezek közül talán a legemlékezetesebb, hogy a 2020/21-es idényben 41 találatot elérve megjavította Gerd Müller megdönthetetlennek hitt, csaknem fél évszázados Bundesliga-csúcsát.

Lewandowski reggel el is búcsúzott csapattársaitól.Forrás: MTI
La Liga Santander
Tovább áll a bál a Barcelona új igazolásai körül, többen napokon belül távozhatnak
11/08/2022 11:50
La Liga Santander
Az UEFA segítségével akart pénzt csinálni a Barcelona, volt azonban egy méretes bökkenő
04/08/2022 12:39