Az előzményeket ismerve a szerkesztők álma a névazonosság, de - gyorsan lenyugtatva a kedélyeket - még nem arról van szó, hogy az olaszok ellen újfent harapós kedvében lévő uruguayi játékost tiltották volna el egy életre, "csupán" egy újabb szövetségi kapitány zárta lemondással csapata vb-szereplését. Szerdán este ugyanis a hondurasi labdarúgó válogatott 3-0-ra kikapott Svájctól, így szerzett pont nélkül, 1-8-as gólkülönbséggel búcsúzott az E-csoporttól.
A gyengébb világbajnoki szereplés illetve kiesés után várható, hogy több nemzetnél is távozik majd a szakvezető - az olaszok búcsúja után
Cesare Prandelli
már elegánsan vette is a kabátját, de rögvest lemondott az elefántcsontparti csapat szakvezetője,
Sabri Lamouchi
is. Érdekesség, hogy azt már korábban lehetett tudni, hogy a görögöknél távozik posztjáról a portugál
Fernando Santos
, még akkor is, ha csapata egy utolsó pillanatban esett 11-es góllal továbbjutott, így története legjobb vb-szereplését éri majd el.Akad azért ellenpélda is a kapitányok között, hiszen a váratlan és korai kiesés ellenére egyelőre sem az angol (Roy Hodgson), sem pedig a még vb-címvédő spanyol (Vicente del Bosque) válogatott edzője nem mondott le posztjáról.
Serie A
Eriksen visszatért Olaszországba, ahol még akár el is tilthatják a játéktól
25 PERCE
A mérkőzést követően a csapat kolumbiai mestere, Luis Fernando Suárez (csak hogy teljes nevével különböztessük meg a közellenséggé vált névrokontól) bejelentette lemondását. "Itt az idő a váltásra. Az új edzőnek kiváló alapanyaga lesz, hiszen jó úton járunk. Ettől azért még szomorú vagyok, hogy nem sikerült bejutnunk a nyolcaddöntőbe" - nyilatkozta a szakvezető közvetlenül a lefújás után.
Labdarúgás
A 11 legfontosabb keddi átigazolási hír, amiről lemaradtál
4 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Igazi csemege: Brazília-Spanyolország rangadó az olimpiai focidöntőben
4 ÓRÁJA