Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Mercado - Elkezdődött a mozgolódás

Eurosport
Eurosport

Publikálva 17/06/2015 - 21:24 GMT+2

Minden amit a spanyol átigazolási piacról tudni érdemes.

Fotó: Eurosport

Vége az idénynek, újra itt a nyár, ami azt is jelenti, hogy ismét zajlik az élet az átigazolási piacon. Ezentúl rendszeresen igyekszünk majd beszámolni a legfrissebb játékosmozgásokról és pletykákról, már ami a La Liga csapatait illeti. A következő bajnoki szezon augusztus közepén indul, addig még rengeteg minden történhet a spanyol klubok háza táján, amit mindenképpen érdemes lesz követni. Kezdjünk is bele! Vamos!
- Angol lapértesülések szerint a Tottenham élénken érdeklődik Iker Casillas iránt. Az Independent szerint a blancók már az ajánlatra várnak, amit De Gea valószínüsíthető érkezése miatt meg is fognak fontolni.
- Egyre növekednek a pletykák Mandzukic eligazolásáról is. Az Atlético horvát játékosát a Juventus szemelte ki és a torinói Tuttosport szerint a klub már meg is egyezett a játékossal.
- A frissen feljutott Betis leigazolta a holland Rafael van der Vaartot. A korábban a Real Madridban is megfordult játékos az elmúlt három szezont a Hamburg csapatánál töltötte, de korábban játszott az Ajax és a Tottenham együttesében is. A 32 éves középpályást a héten már be is mutatták a Benito Villamarin stadionban megközelítőleg 3 ezer szurkoló elött.
picture

Fotó: Eurosport

- A New York City FC leigazolta Andoni Iraolát. A veterán baszk védő 12 év és 510 hivatalos meccs után int búcsút az Athletic Bilbaónak. A 32 éves játékos ezzel David Villa csapattársa lesz a New York-iaknál.
- A Tuttosport szerint a Juventus és a Liverpool is figyeli a Barcelona 24 éves játékosát, Martin Montoyát. Aleix Vidal leigazolásával és Dani Alves maradásával ugyanis nem lesz sok esélye a játékra, így távozása több mint valószínű.
- A nagy terveket szövögető Valencia leigazolta a Sao Paulo 21 éves védőjét Rodrigo Caiót. A védekező középpályásként is bevethető fiatal brazil már öt szezont lehúzott a paulista csapatnál, ahol összesen 121 meccsen lépett pályára.
- A Málaga megegyezett az angol Southamptonnal az andalúzok fiatal játékosának, Juanminak az átigazolásáról. A bajnokság során 8 gólt szerzett 22 éves játékos tehát a következő szezonban már a Premier League-ben bizonyíthat.
- Már korábban eldölt, hogy Sami Khedira 5 év után elhagyja a Real Madrid csapatát és a Juventushoz igazol. A német középpályás vasárnap arról nyilatkozott a Welt am Sonntagnak, hogy távozásában nem volt szerepe a pénznek, egyszerűen csak elfáradt és váltani akart.

(Szöveg: Kovács Krisztián)

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés