Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője a szerinte dühítő bírói teljesítményt követően nem tudta visszafogni az indulatait a csapata vasárnap esti, Girona elleni 1-1-re végződő meccsük után. A vendégek nem kis részben a Cristhian Stuani által a 80. percben értékesített büntetőnek köszönhetően értek el döntetlent a Bernabeuban, amit Ancelotti szerint a játékvezetők "találtak ki".
A mérkőzés után Ancelotti a sajtónak nyilatkozva azt mondta:
"Nem szeretek beszélni ezekről a dolgokról, de most beszélni fogok róla. Teljesen egyértelmű, hogy ez nem volt büntető, mert nem a kezét találta el, hanem a mellkasát.
UEFA Bajnokok Ligája
Az Inter-drukker Sacchi a tökéletességet hajszolta a Milannal, szórakoztató focival el is érte azt
TEGNAP - 09:51
A bal keze furcsa helyzetben volt, ha a kezével ért volna a labdához, akkor vitatható lehetett volna, de nem tette. Ezt ők találták ki, és ez befolyásolta a játékot."

Carlo Ancelotti

Fotó: Getty Images

A madridiak veteránja, Dani Carvajal szintén felháborodott. A mérkőzés után azt mondta: "Lehetetlen... ez nem lehetséges".
Thibaut Courtois is elmondta a véleményét: "Nem hiszem, hogy ezt a Bajnokok Ligájában megadták volna. Ez nagyon ritka. Néha kezezés, néha nem. Nem tudjuk, mikor az."
Ancelotti csalódottsága ellenére a Real Madrid a tabella élén áll, és a szezon első 12 mérkőzését követően továbbra is veretlen.
Kétségtelen, hogy a pontvesztés egy olyan csapat ellen, amely a kiesőzónában kezdte a fordulót, frusztráló, de a Madrid címvédése továbbra sem tűnik úgy, hogy komoly veszélyben lenne ebben a szezonban.

La Liga, 12. forduló:

Real Madrid-Girona 1-1 (0-0)
Forrás: eurosport.co.uk
Foci-vb
A rosszul öregedő belga aranygeneráció hattyúdala lehet a 2022-es világbajnokság
28/11/2022 - 09:53
Foci-vb
Ma a foci-vb-n: Tinédzser spanyolok, veterán belgák, Müller és Modric, exek és nextek a pályán
23/11/2022 - 06:29