Még mindig lehetséges
Andres Iniesta állítása szerint van rá esély, hogy korábbi csapattársa, Lionel Messi visszatérjen a Barcelonához, és kitart amellett az álltása mellett, hogy még mindig Messi a világ legjobbja.
Messi érzelmes távozása a katalán klubtól sokakat megdöbbentett, hiszen a 35 éves játékos neve már szinte összeforrt a Barcelonáéval. Az argentin állítólag nem akart távozni a katalán fővárosból, de kénytelen volt, mert a súlyos pénzügyi problémáik miatt a Barca nemes egyszerűséggel nem tudta tovább biztostani a bérét.
MLS
Beckham csapata jelentkezett be Messiért, már a vb után aláírhat
27/11/2022 - 17:43
A Paris Saint-Germain volt az a klub, amelynek horribilis összegért sikerült leigazolnia Messit a Barcelonától, aki viszont csak egy kétéves szerződést írt alá Párizsban. Így az is benne van a pakliban, hogy jövőre szabadügynök lesz az argentin, Iniesta szerint pedig ez egy tökéletes alkalom lenne a visszatérésre.
"Barcelonába visszajönni sosem könnyű, de Leo visszatérhet, ez még mindig lehetséges" – mondta Iniesta a TyC Sportsnak.
"A korábbi és a mostani Messi nem olyan, mint a többiek... Ő a legjobb. Az egyetlen, amit tett azóta, hogy eligazolt, hogy fejlődik, fejleszti magát, és a csapattársait is jobbá teszi. Egy csapat, amiben ott van Messi, egyértelműen képes rá, hogy győzelmeket és bajnoki címeket szerezzen. Nem láttam még senkit, aki olyan dolgokat csinált volna, mint ő."

Lionel Messi

Fotó: Getty Images

Iniesta, aki a 2010-es Dél-afrikai világbajnokságon a döntőben megszerezte a győztes gólt Hollandia ellen a hosszabbtásban, arról is beszélt, hogy szerinte melyik csapat az egyik nagy favoritja a 2022-es katari világbajnokságnak:
"Ha Messi ott lesz, akkor természetesen Argentína az egyik favorit... Ha Leo megnyeri a világbajnokságot, én már boldog vagyok".
Messi, aki korábban már úgy nyilatkozott, hogy ez lesz az utolsó világbajnoksága, 2014-ben járt a legközelebb a vb-trófea megnyeréséhez, akkor Argentínával bejutott a döntőbe, de hosszabbításban kikapott Németországtól. A vereség ellenére Messi így is a torna legjobb játékosa lett.
Argentína november 22-én Szaúd-Arábia ellen kezd a vb-n, utána a csoportkörben Mexikó és Lengyelország ellen lép majd pályára.
Forrás: Eurosport
Foci-vb
Messi góllal tartotta versenyben Argentínát, Mexikónak sincs minden veszve
26/11/2022 - 21:04
Foci-vb
Sokkban a Messi vezette argentin válogatott, Szaúd-Arábia olyat mutatott, amire senki sem számított
23/11/2022 - 12:28