Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Egy biztos: Gareth Bale nem a Getaféhoz igazol

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/06/2022 - 11:41 GMT+2

A Real Madridtól távozó Gareth Bale azt mondta, nem akarja elkapkodni a jövőjével kapcsolatos döntést, de azt kizárta, hogy - a sajtóértesüléseknek megfelelően - a Getafe labdarúgócsapatához igazolna.

Gareth Bale

Fotó: Eurosport

Gareth Bale nem kapkod a jövőjét illetően, de nem a Gateféhoz igazol

A 32 éves walesi játékos szerződése június végén jár le a királyi gárdánál, amelynél kilenc évet töltött. Az utóbbi hetekben több európai és amerikai klubbal is hírbe hozták a nevét, köztük volt a madridi Getafe is. Az egyesület elnöke, Angel Torres a héten úgy nyilatkozott, hogy Bale képviselői megkeresték a lehetséges átigazolás ügyében.
A futballista - aki 2013-ban, akkor rekordot jelentő 100,8 millió euróért igazolt a Tottenham Hotspurtől a Realhoz - ugyanakkor sajtótájékoztatóján ezt cáfolta. Arra a kérdésre, hogy közel áll-e már a következő csapatával kapcsolatos döntéshez, nevetve a következőt válaszolta: "Nem. De az biztos, hogy nem a Getaféhoz megyek. Játszani akarok, hogy megfelelő állapotban legyek a világbajnokságra."
Bale hozzátette: vakációja után meghozza a döntést arról, hol folytatja.
A november 21-én kezdődő katari vb-re készül walesi válogatott csapatkapitánya ötször nyert Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, a spanyol bajnoki címet háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer hódította el, emellett háromszoros klubvilágbajnoknak, háromszoros európai és egyszeres spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát. A mostani idényben ugyanakkor mindössze hét, az ezt megelőző szezonban pedig húsz mérkőzésen jutott szóhoz a csapatban.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés