Ancelotti szerint a Modric, Kroos, Casemiro középpályás sor a világ legjobbja

A 62 éves, sikeres olasz tréner - aki nyártól második időszakát tölti a madridiak kispadján - az As című spanyol lapnak adott nyilatkozatában kifejtette: a Luka Modric, Toni Kroos és Casemiro alkotta trió most a legjobb a világon.
"A két tizenhatos között folyamatosan ingázó futballisták talán klasszikusabb középpályások, de ők annyi tapasztalattal és olyan egyedi stílussal bírnak, ami rendkívülivé teszik őket. Ráadásul hárman nagyon jól megértik és kiegészítik egymást. Amikor ők egyszerre lehetnek a pályán, akkor nincs másik középpályás trió, amelyet össze lehetne velük hasonlítani" - mondta a tréner.
Labdarúgás
Bevásárolna a Newcastle, gondban az Arsenal - öt figura, aki téma lesz az átigazolási időszakban
28/12/2021 15:32
Ancelotti dicsérte Karim Benzemát is, az együttes első számú gólfelelősét. Az edző szerint a nagyszerű képességekkel rendelkező francia csatár folyamatosan húzóember, aki felér Cristiano Ronaldóhoz és Erling Haalandhoz.
A királyiak magabiztos előnnyel vezetik a La Ligát, nyolc ponttal gyűjtöttek többet a második Sevillánál, 13-mal a harmadik Betisnél, 17-tel a címvédő Atlético Madridnál és 18-cal a nagy rivális Barcelonánál, bár egy meccsel előrébb is járnak. A Bajnokok Ligájában csoportgyőztesként - öt győzelem és egy vereség - jutottak a nyolcaddöntőbe, ahol majd a Paris Saint-Germain lesz az ellenfelük.
Ancelotti igyekezett óvatosságra inteni az őszi idénytől fellelkesült Real-szurkolókat, és trófeákat nem ígért ugyan, azt viszont igen, hogy mindig igyekeznek a legjobbjukat nyújtani és a legjobb eredményt elérni.
"Két vereségünk volt mindössze, az Espanyoltól a bajnokságban, a Sherifftől a BL-ben kaptunk ki, de ez egy olyan időszak volt, amikor olyan játékosok hiányoztak, mint Modric vagy Kroos. Amikor visszatértek, világosan látszott, hogy nagyon más kvalitásai vannak a csapatnak" - mondta.
Labdarúgás
Ancelotti: Mindent megpróbáltunk, de semmi nem működött, és ezért nem hibáztatok senkit
20/12/2021 10:00
Labdarúgás
Amikor az utolsó darab puzzle is a helyére kerül: edzők, akikkel nagyot húztak a klubok
17/12/2021 11:03