Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Manchester United nem kéri Coutinhót, bármennyire is szeretné a Barcelona

Sergő Z. András

Publikálva 08/12/2021 - 08:27 GMT+1

Az új vezetésű Manchester Unitedot nem érdekli Philippe Coutinho leigazolása, sokkal inkább Frenkie de Jong a kiszemeltjük. Mostanában megint mindenki szabadulna a braziltól.

Philippe Coutinho - FC Barcelona

Fotó: AFP

Manchesterben járt Joan Laporta, a Barcelona elnöke, hogy Ferran Torres lehetséges leigazolásáról tárgyaljon a Manchester City képviselőivel. Ha már ott járt, találkozott a Uniteddel is, hátha le tudja passzolni legdrágább igazolásukat, akit évek óta nem tudnak játszatni.
A klub egy ideje szeretne megszabadulni PhilippeCoutinhótól, akire az új edző, Xavi nem tart igényt, ugyanakkor Manchesterben is állítják: nincs szükség a brazilra. Mint ismeretes, Coutinho 2018 januárjában, azóta is klubrekordnak számító 135 millió € összegért érkezett a Liverpoolból, de nem sikerült maradéktalanul beépíteni a csapatba. Másfél év után egy évadra a Bayern München vette kölcsönbe, ahol Bajnokok Ligája győzelemig jutott. Tavaly augusztusban azonban visszatért Barcelonába, az előző szezon 38 bajnoki meccséből pedig csak 12-szer lépett pályára.
picture

Edinson Cavani

Fotó: Getty Images

A másik téma a két csapat között Edinson Cavani, hiszen a katalán klub érdeklődik a csatár iránt, Manchesterben pedig nagyon szeretnék megszerezni Frenkie de Jongot. A holland válogatott ugyanis jól illene az új vezetőedző, Ralf Rangnick játékstílusába. Az angol csapat kezdetben 55 millió €-t ajánlott a gránátvörös csapatnak, de valószínűleg ezt Barcelonában nem fogadják el. Leginkább azért nem, mert 86 millióért csatlakozott, szerződése pedig 2026-ban jár le. A katalán klub 70 millió € alatt várhatóan nem lesz hajlandó tárgyalni a manchesteriekkel.
Ismerve azonban a Barcelona jelenlegi anyagi helyzetét valószínűleg fontos tényező lesz, hogy játékosok eladásával pénzhez kell jutnia a csapatnak.
Forrás: ESPN
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés