Őszintén szólva örülök, hogy Dárdai Pál lett a szövetségi kapitány, pedig nem gondoltam volna, hogy ezt az elkövetkező tíz évben akárcsak egyetlen magyar emberrel kapcsolatban leírhatom. Egyszerűen nem gondoltam volna, hogy ő elvállalja, más meg ugye nincsen.
Ugyanilyen őszintén örültem annak, amikor Csányi Sándor lett az MLSZ elnöke, mert azt gondoltam, hogy talán ő lehet az egyetlen, aki képes valami emészthetőt kihozni ebből a velejéig fertőzött közegből.
Nem gondoltam, hogy biztosan sikerül, azt gondoltam, hogyha ő nem képes erre akkor a senki sem. Őszinte örömömet akkor arra alapoztam, hogy azok az erények, amik egy akkora vállalat vezetéséhez kellenek mint az OTP, nem jönnek rosszul az MLSZ-nél sem.
Labdarúgás
Gulácsit jó teljesítménye miatt hazaengedte a Lipcse, kihagyja az utolsó bajnokit
2 ÓRA
Ma sem gondolom mindezt másként.
Valahogy úgy képzelem, hogy a corporate világban, ha szövetségi kapitányt keresnek az nem úgy történik, hogy a vezérigazgató bedob egy nevet. Persze akadnak pozíciók - és a kapitányi alighanem ilyen- melyekről végső soron ő dönt, de az embereket aligha ő találja ki. Akadnak mások, akiknek ez a dolga.
Háeresek, fejvadászok, satöbbi.
És az üzleti világban azt hiszem, annak, aki előterjeszt egy pintérattilát - hacsak pintérattila nem válik be - nagyon nagy lendülettel adják ki az útját.
És mivel azt, hogy ebből a történetből ez lesz, kilenc hónappal ezelőtt mindenki tudta, aki - akár csak nagyon távolról is - követte a magyar futballt, azt hiszem,a történet nem kerek addig, amíg meg nem tudjuk, hogy ezért az egész komédiáért mégis ki a felelős.
Vagy magára vállalja a felelősséget maga a döntéshozó - legyen az bárki - vagy nevezzék meg, ki volt az, aki a castingot vezényelte.
És ennek a balul sikerült vezénylésnek mégis mi lett a következménye.
Mármint, hogy ővele mi lett, nem pedig Pinyővel, mert azt tudjuk.
Labdarúgás
Agymosott edzők gyülekezetének tartja a PL-t Sam Allardyce
3 ÓRA
Labdarúgás
Dzsudzsákék bajnokként jutottak fel az NB1-be, a Vasas lemaradt
19 ÓRA