Őrizetbe vették vasárnap Slavisa Kokezát, a Szerb Labdarúgó Szövetség elnökét, akit négyórás kihallgatás után szabadon engedtek, de sajtóértesülések szerint a nyomozást tovább folytatják ellene.

Az RTS állami televízió beszámolója szerint a 43 éves sportvezetőt a helyi maffia feltételezett főnökének informátorai vádolták meg. A bűnszervezet állítólagos vezetőjét egy hónappal ezelőtt, további 16 gyanúsítottal együtt tartóztatták le Belgrádban.
Az őrizetbe vett személyek ellen kábítószer-kereskedelem, gyilkosság és emberrablás gyanújával indított eljárást az ügyészség. Letartóztatásuk idején a hatóság házkutatást végzett a Partizan Beograd és a Crvena zvezda labdarúgóklubok stadionjaiban is, ahol jelentős mennyiségű fegyvert és terhelő dokumentációt talált.
Labdarúgás
Továbbjutott az Újpest a Konferencia-ligában
2 ÓRÁJA
A maffiaszervezet feltételezett vezetője állítólag a belgrádi Partizan csapatának radikális szurkolói csoportját, a Principit irányította. Szerbiában és néhány más balkáni országban évtizedek óta szivárognak be a bűnözők és a rendőrség kémei a különböző szurkolói csoportokba, több drukker pedig a kábítószer-kereskedelemben érdekelt kartelleknek dolgozik.
MTI
OTP Bank Liga
Súlyosan megsérült a Ferencváros válogatott középpályása
10 ÓRÁJA
Tokyo 2020
Tokió 2020 - Labdarúgás - Spanyolország-Argentína összefoglaló
TEGNAP 13:31