A Nemzetek Ligája B-divízió után a legmagasabb osztályban is vitézkedett a magyar válogatott. Szalai Ádám visszavonult, egy fantasztikus teltházas mérkőzésen búcsúztattuk hétfőn Olaszország ellen. Azt is meg merjük kockáztatni, hogy a Marco Rossi-féle válogatott legjobb félidőjét hozta a németek elleni első játékrészben, meg is lett az eredménye.
A közelmúlt után a közeljövővel is foglalkoztunk. Mi lesz a válogatott várható felállása, ha visszavonul a középcsatár, akire eddigi játék épült? Egy az egyben pótolható-e Szalai Ádám Martinnal vagy Németh Andrással? Vagy szerkezeti változtatásra lesz szükség? Ki lesz ennek az áldozata, és ki a győztese?
Pénteken azonban már folytatódik a nemzeti bajnokság, így mi is már a Mezőkövesd-Paks meccsre hangolunk. Új edzők is elfoglalják a kispadot, megvizsgáltuk hát, mennyire sikerülhet jól a debütálás Kuttor Attilának Mezőkövesden, Kondás Elemérnek a Vasasnál és Srdjan Blagojevicnek Debrecenben. És volt egy erős tippünk is a vasárnapi Kecskemét-Fradira.
Barátságos mérkőzés
Nincs meglepetés, Szoboszlai lesz a kapitány Luxemburg ellen
17/11/2022 - 10:37
Végül a Fradi Európa-liga meccséről ejtettünk pár szót, hiszen október elején folytatódnak a nemzetközi kupák. A magyar bajnok két győzelemmel várja a folytatást, a házigazda Crvena Zvezda azonban két vereséggel áll eddig. Senkit ne tévesszen meg a helyzet, a belgrádi hangulat és a belgrádi játék sokakat meg tud bénítani. Könnyen lehet, hogy a Fradit is.

A 3-5-2 podcast legújabb része és eddigi összes adása meghallgatható az Eurosport podcastcsatornáján. Iratkozz fel rá Spotify-on, Apple podcasten ITT, vagy a Google Podcasts alkalmazásban, hogy mindig megkapd a legújabb részeket!
Foci-vb
Simán lehet, hogy egy sötét ló lepi meg a sztárcsapatokat a foci vb-n
16/11/2022 - 13:19
Barátságos mérkőzés
Ki lesz az új kapitány? Marco Rossi kedvére kísérletezhet a luxemburgi-magyar meccsen
16/11/2022 - 10:38