Ugye mindenki tudja, ki az a Jack Bauer? Ő a 24 szuperhőse, az ember, aki lehet hogy nem is az, mert jelenleg éppen kilencedik alkalommal menti meg a világot a legügyesebb, legravaszabb terroristákkal szemben.

A Jack Bauert alakító Kiefer Sutherland

Fotó: Eurosport

Az ESPN az őt alakító Kiefer Sutherlandet kérte meg, hogy legyen az Egyesült Államok - Ghána mérkőzés felvezető-klippjének narrátora. Angolul tudók előnyben, de úgyis érdemes végignézni, ha valaki nem érti, ahogyan elmondja, hogy az ellenfél egy nagyjából akkora ország, mint amekkora Oregon állam, amely a legutóbbi két világbajnokságról búcsúztatta az amerikaiakat, és nagyon úgy tűnik, hogy kifejezetten élvezi is mindezt... És nyugodtan becsülje csak le őket!
Euro 2020
Világklasszisuk ellenére sokadszorra is a csoportkörben ragadtak a lengyelek
10 PERCE
Aztán jöttek a portugálok, természetesen már reagálva arra, ami az első mérkőzésen történt: "Valószínűleg olvasták főcímeket... Mi nem! Túlságosan lefoglalt, hogy letöröljük magunkról a vért, hogy nyalogassuk a sebünket. Tudjuk, hogy megnyertük a meccset, de tisztában vagyunk vele, ki következik: Cristiano Ronaldo."
Szerintünk ez A televíziózás. Most már csak abban reménykedünk, messzire jutnak Klinsmann fiai, hogy minél több ilyen videót lássunk..
Euro 2020
A csodatevő újra megvillant, de mihez kezdünk majd nélküle?
2 ÓRÁJA
Euro 2020
Rossi: A srácok félelem nélkül játszanak, a világelittel is felveszik a versenyt
2 ÓRÁJA