A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 80 percen át emberhátrányban játszva 3-0-ra kikapott Belgium csapatától a 2019-es, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság selejtezőjében.

Hamar nehéz helyzetbe kerültek a magyarok, mert Tóth Bence utolsó emberként akadályozta a belgák kilépő támadóját, emiatt kiállították. A kiegyenlített első tíz perc után a hazaiak egyértelműen veszélyesebben futballoztak és a 19. percben meg is szerezték a vezetést. Az első félidőben emellett még több helyzetet is kialakítottak, miközben a magyarok a kiállítás után már alig jutottak el ellenfelük kapujáig.
A fordulás után sem változott a helyzet, a belgák veszélyesek maradtak és a 64. percben egy fejessel, majd a 72.-ben tizenegyesből növelték előnyüket.
Labdarúgás
Kihagyhatja a szezonhajrát Sergio Ramos
32 PERC
A magyar válogatott szeptember 5-én sikeresen rajtolt: Gyirmóton 2-1-re verte Máltát. A folytatásban, október 10-én Isztambulban gól nélküli döntetlent játszott a török együttessel, majd novemberben előbb a svédekkel 2-2-re végzett a Szusza Ferenc Stadionban, azután Cipruson 2-0-ra győzött. Ezt követte utóbbiak elleni, múlt csütörtöki budapesti 4-0, majd az első vereség hétfőn.
A selejtezősorozat kilenc csoportjának első helyezettjei automatikusan kijutnak az Olaszországban és San Marinóban 2019-ben sorra kerülő kontinenstornára, a négy legjobb csoportmásodik pedig pótselejtezőt játszhat. Rendezőként az olaszok automatikusan résztvevői az Eb-nek. A sorozat olimpiai selejtező is, mert az Eb-ről négy csapat utazhat Tokióba.
A 6. csoport állása:1. Belgium 17 pont/7 mérkőzés, 2. Svédország 11/5 (13-4), 3. Magyarország 11/6 (10-6), 4. Ciprus 6/7, 5. Törökország 5/6, 6. Málta 0/5
A következő mérkőzésüket szeptember 7-én Svédországban vívják majd a magyarok.
MTI
Labdarúgás
Van, aki szerint Mourinho római szerződése az egész olasz focit felpezsdíti
2 ÓRA
Labdarúgás
"Tűrhetetlen nyomásgyakorlás", amit az UEFA művel
3 ÓRA