Flick a PSG elleni vereség után sem volt hajlandó beszélni a jövőjéről. A szakmai vezetőként közreműködő Hasan Salihamidzic és Flick között annyira elmérgesedett a viszony, hogy a bulvársajtó szerint már nem is beszélnek, ami a csapat összetételére is rányomja a bélyegét.

Joachim Löw nyári lemondásával a német válogatott vezetőjének posztja is megüresedik, amire Flick az egyik legnagyobb esélyes. Korábban már dolgozott Löw másodedzőjeként, most pedig úgy tűnik kész elhagyni a Bayern kispadját.
Premier League
Fejetlen csirkeként száguld az önmegsemmisítés felé az angol klub
EGY ÓRÁJA

Hansi Flick és Jogi Löw

Fotó: AFP

A Union Berlin elleni hétvégi mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón már Karl-Heinz Rummenige is ráunt az állandó újságírói kérdésekre:
"Össze kell tartanunk, együtt kell dolgoznunk sikerrel és harmóniában. Ez volt a kérésem a sportvezetőink felé is, a Bayern Münchent mindig ez a hozzáállás emelte ki a többi csapat közül. A problémáinkat meg kell oldanunk, de értelmetlen mindig erről beszélni."
Flick és Salihamidzic között igazán a téli, katari edzőtáborban mérgesedett el a viszony, ahol a kulcsjátékosok szerződéshosszabbításán és az új igazolásokon különböztek össze. David Alaba és Jerome Boateng is elhagyja a nyáron a bajorokat, de a hírek szerint mindkettőjüket megtartotta volna Flick. A bosnyák sportvezető nem tartja magát távol a médiától, ráadásul szerdán a PSG elleni meccs előtt percekkel jelentette be Boateng távozását, ami nyilván nem esett jól a német edzőnek. Flick viszont nem volt hajlandó kommentálni a sajtótájékoztatón, mindössze annyit jegyzett meg, hogy egy edzőnek néha bizony muszáj színészkednie is:
"Jól szórakozunk a stábommal ilyenkor. Teljes mértékben a csapatra és az előttünk álló feladatokra koncentrálunk. Egyáltalán nem kételkedem abban, hogy a csapat kiáll mellettem. Mindent úgy próbálok megoldani, hogy azzal a Bayern a lehető legjobban járjon. Kérem értsék meg, hogy a jövőben sem fogok semmi ilyesmi kérdésre válaszolni, csak a következő kérdést fogom kérni."
Pár perccel később Flick máris tartotta magát a szavához, miután megkérdezték, hogy miért nem hajlandó a jövőjéről nyilatkozni:
"Kérném a következő kérdést!"
Forrás: ESPN
Labdarúgás
Elhunyt a BL-rekorder legenda, Puskás Ferenc egykori csapattársa
6 ÓRÁJA
Serie A TIM
Hazai pályán botlott a Milan, győzelmével közelít a Napoli
20 ÓRÁJA