Christopher Vivell, az RB Leipzig labdarúgócsapatának megfigyelője megerősítette, hogy az elmúlt idényben Bajnokok Ligája elődöntős német klub érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt.


"Ismerjük és értékeljük Dominiket" - fogalmazott a szakember a Leipziger Volkszeitungnak.
Ugyanakkor hozzátette, nem automatizmus, hogy a testvérklubnak számító Salzburgból a legjobb játékosok az RB Leipzignél folytatják, bár 17 futballista esetében ez így történt.
Labdarúgás
Az esélyesek jutottak az elődöntőbe az El-ben
7 ÓRA
"Ez nem egy egyirányú út, amely Salzburgból közvetlenül Lipcsébe vezet. Itt van például Sadio Mane, Martin Hinteregger vagy Erling Haaland, hogy csak három játékost említsek, akik mind más utat választottak" - mondta Vivell, aki emlékeztetett rá, hogy a Salzburg 2016-ban 500 ezer euróért szerződtette a tinédzser Szoboszlait, akinek értékét jelenleg több mint 20 millió euróra becsülik a szakértők. A 20 éves középpályást tavaly az osztrák bajnokság legjobbjának választották, és a magyar válogatott vezéregyéniségévé nőtte ki magát, a csapat az ő góljával jutott ki a jövő évi Európa-bajnokságra.
A Real Madrid labdarúgócsapata érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt - számolt be pénteken címlapján az AS. A spanyol sportlap értesülései szerint a La Ligában címvédő királyi gárda fiatalítási szándékkal több tehetség pályafutásának alakulását is követi, közülük kiemelkedik a Red Bull Salzburg 20 esztendős magyar támadó középpályása.
Szoboszlai, akinek a szerződése 2022-ig szól Salzburgban, több sztárcsapat, így az Arsenal vagy a Real Madrid érdeklődését is felkeltette.
MTI
Labdarúgás
A Liverpool nem tudott élni a helyzeteivel, elődöntőben a Real Madrid
10 ÓRA
Labdarúgás
Ibrahimovićra három éves eltiltás várhat, véget érhet a karrierje
15 ÓRA