Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Zlatan beszólt az argentinoknak, Agüero nem fogta vissza magát a válasszal

Minich Réka

Frissítve 28/01/2023 - 11:49 GMT+1

Zlatan Ibrahimovic egy filmbemutatón nyilatkozott a világbajnok argentin csapatról. Szerinte az, ahogy a franciákat cikizve ünnepeltek, annak a jele, hogy több nagy tornát már nem fognak nyerni. Sergio Agüero természetesen kiakadt, szerinte Ibrahimovic inkább a saját portáján sepregessen, mielőtt mással kezd el foglalkozni.

Foci-vb: Így ünnepelték a vb-győzelmet Messi szülővárosában

Sergio Agüero nem hagyta szó nélkül Zlatan Ibrahimovic kritikáját, meglepő kirohanással válaszolt a svéd veterán nyilatkozatára.
Sergio Agüero szívproblémái miatt tavaly kénytelen volt visszavonulni, de ez nem akadályozta meg abban, hogy ott legyen Katarban az argentin válogatottal és a világbajnoki ünneplésből is kivette a részét. Talán emiatt is vette különösen zokon Zlatan szavait.
A Milan – jelenleg még mindig térdsérülésével küzdő – svéd csatára szerint sok argentin sportszerűtlenül ünnepelt, amikor a francia játékosokat cikizte. Szerinte ez annak a jele, hogy ezek a játékosok csak egyszer érnek fel a csúcsra, de többször erre nem lesznek képesek.
Agüero mellre szívta a kritikát és nem éppen finoman válaszolt.
„Sokkal egyszerűbb lett volna, ha csak annyit mondasz, hogy jobban örültél volna Franciaország győzelmének. Ehelyett arról beszélsz, hogy mennyire rosszul viselkedtünk… Nekem inkább úgy tűnik, hogy az az udvariatlan, ahogy arról beszélsz, hogy az argentinok nem fognak többször nyerni.
Mielőtt Argentína miatt aggódsz, inkább törődj a saját országoddal, hiszen még ki se jutottatok a világbajnokságra.
Úgy emlékszem, hogy a pályán te sem viselkedtél a legszebben, volt néhány csúnya becsúszás, meg ütés is. Ez most akkor jó vagy rossz? Úgy beszélsz, mintha te lennél a legnagyobb profi a világon, de a pályán mutatott viselkedésed neked sem volt a legprofibb néha.
Jó játékos vagy, nem vitatom, egy igazi harcos. Sokat harcoltál Otamendivel, sőt, ahogy emlékszem Guardiolával is, ami miatt el is adott a Barcelona. Ha arról akarsz beszélni, hogy hogy viselkednek az argentinok, akkor először nézz szét a saját házad táján.
Ne köpj fel, ha utána rádeshet az egész….
Nincs igazad, amikor azzal vádolod a játékosainkat, hogy nem viselkedtek megfelelően, végül ez csak a te véleményed lesz.
Egész egyszerűen csak irigykedsz, hogy Messi világbajnok lett. Nehéz lehet elfogadni, hogy ő a legjobb a világon és Argentína világbajnok lett.”
Zlatan Ibrahimovicot ismerve meglepő lenne, ha szó nélkül hagyná a személyeskedő kirohanást, kíváncsian várjuk, hogy lesz-e folytatása a szájkaraténak.
Forrás: ESPN
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés