Óriási lendülettel és meglehetősen agresszívan kezdtek a dél-koreaiak, akik jobbak is voltak az első negyedórában riválisuknál.
Az uruguayiakat mintha meglepte volna az ellenfél harciassága, hamarosan azonban ritmust váltottak és a félidő derekán átvették az irányítást.
Gólszerzési lehetőség mindkét együttes előtt adódott, de a befejezések nem voltak pontosak. Félóra elteltével a dél-amerikaiak ismét átadták a területet a riválisnak, az ázsiai együttes pedig újfent kezdeményezővé vált, helyzetei is voltak, de gólt nem sikerült szereznie.
Foci-vb
Ma a foci-vb-n: a Neymar nélküli (?) Brazília és a CR-rel szereplő Portugália is tovább robogna
3 ÓRÁJA
A lefújás előtti pillanatokban a 160. válogatott meccsén pályára lépő Godín egy szöglet után fejelt remekül, a labda a jobb kapufáról pattant ki.
Fordulás után nem változott jelentős mértékben a játék képe, egyik együttes sem tűnt fáradtnak, így mindkét kapu előtt alakultak ki veszélyes szituációk. A félidő feléhez érve aztán egyre pontatlanabbá váltak a játékosok, megszaporodott az eladott labdák száma, miközben kemény párharcok és óriási küzdelem jellemezte a mérkőzést.
Cserejátékosokkal frissített mindkét szövetségi kapitány, a hajrához közeledve pedig a dél-koreaiak szorultak be. Az utolsó percekben előbb Valverde, majd Son próbálkozott távoli lövéssel, de az uruguayi futballista a kapufát találta el, a Tottenham Hotspur sztárja pedig méterekkel a kapu mellé bombázott, így maradt a gól nélküli döntetlen.
MTI
Foci-vb
Ma a foci-vb-n: Senki sem érdemli meg nála jobban a vb-trófeát? Igazi nagyágyúk a csütörtöki program
24/11/2022 - 04:05
Foci-vb
Nincs dél-koreai vb-keret (a friss műtött) Son nélkül
12/11/2022 - 09:26