Már tényleg nincs sok hátra a világbajnokságig, de még mindig nem késő csatlakozni a tippjátékunkhoz, ahol a csoportkörtől kezdve egészen a döntőig lemodellezhetitek, hogy fog kinézni a foci-vb, sőt, privát ligákban akár a barátaitokkal, családtagjaitokkal, kollégákkal is összemérhetitek a tippjeiteket.
De lássuk, mit tudtunk meg eddig tőletek! Hogy ki nyeri a tornát? Nos, a legtöbben azt tippeltétek, hogy Argentína lesz idén a világbajnok, a tippelők 32%-a szavazott Messiéknek bizalmat, míg a második Brazília 28%-kal, a harmadik pedig a címvédő Franciaország lett 16%-kal.
MLS
Beckham csapata jelentkezett be Messiért, már a vb után aláírhat
18 ÓRÁJA
És akkor itt jön egy nem meglepő meglepetés: a negyedik helyen Anglia áll, mindössze 6%-kal. (Biztos, hogy Európa-szerte látta mindenki azt a bizonyos 0-4-et...).
Kicsit részletesebben: a tippelők 82,2%-a szerint Argentína bejut az elődöntőbe (vagy ugye még annál is tovább), Brazília esetében ez a mutató 77,87%. Az N’Golo Kantét és Paul Pogbát nélkülöző francia válogatott a játékosaink 41,88%-as szerint még az elődöntőbe se jut be.
Érdekesség, hogy annak ellenére, hogy Argentína győzelmében hisznek a legtöbben, a leggyakrabban összekerülő döntős párosítás a Franciaország – Anglia, de persze népszerű még az Argentína – Franciaország, az Argentína – Anglia, az Argentína – Portugália és a Brazília – Anglia tipp is.
Bár a legtöbben úgy gondolják, a csoportjuk (B) első helyén végez majd Anglia, a tippelők több mint fele (56,14%) szerint a negyeddöntőben búcsúzunk Gareth Southgate együttesétől.
A 2010-es vb-győztes Spanyolország körül azonban fel lehet fedezni némi pesszimizmust: a tippelők 78,51%-a úgy véli, hogy Németország mögött a második helyen végeznek az E csoportban, de a negyeddöntőből már nem jutnak tovább.
Ha nem értetek egyet, vagy csak simán lenne kedvetek egyet játszani, akkor adjátok le a tippjeiteket, és lássuk, tudunk-e fordítani a trendeken! Ne feledjétek, pontokat is lehet szerezni a játék során, aki már a csoportkörben is gyűjtögetne, az első meccs előtt feltétlenül adja le a tippjeit!
A tippjátékot eléritek a menüből is, de egyébként ITT TALÁLJÁTOK.
Foci-vb
Messi góllal tartotta versenyben Argentínát, Mexikónak sincs minden veszve
TEGNAP - 21:04
Foci-vb
Sokkban a Messi vezette argentin válogatott, Szaúd-Arábia olyat mutatott, amire senki sem számított
23/11/2022 - 12:28