Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Újabb csapás a franciáknak, Hernández szezonjának befellegzett

Eurosport Magyarország

Publikálva 23/11/2022 - 09:31 GMT+1

Didier Deschamps francia szövetségi kapitány szerint Lucas Hernández súlyos sérülést szenvedett a katari labdarúgó-világbajnokság keddi játéknapján - ezt szerda reggel a francia szövetség megerősítette.

Lucas Hernandez is kidőlt a francia válogatottból

Fotó: Getty Images

A tréner a mérkőzés után azt mondta, hogy bár a Bayern München játékosára még vár néhány teszt, de "súlyosnak tűnik" a probléma.
Később a L'Équipe című napilap már arról számolt be, hogy a hátvéd jobb térdében elszakadtak a szalagok, emiatt hosszú kihagyás vár rá.
Ezt szerda reggel a francia szövetség is megerősítette: a 26 éves Hernández elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, emiatt várhatóan az egész idényt ki kell hagynia.
A címvédő franciák - akik sérülés miatt korábban többek között Paul Pogbát, N'Golo Kantét, Presnel Kimpembét, Christopher Nkunkut és aranylabdás Karim Benzemát is elveszítették - kedden 4-1-re nyertek az ausztrál válogatott ellen.
Lucas Hernández helyett öccse, az AC Milanban futballozó Theo állt be a 13. percben, miután Lucas az ausztrálok vezető gólját megelőző beadásnál megsérült.
Mivel Deschamps Hernández helyére nem hívhat be új játékost a keretbe, a címvédő így 24 labdarúgóval folytatja a tornát.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés