Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Ha világbajnokok lettünk volna, akkor is lemondok" - A kieső ghánaiak kapitánya is távozik

Eurosport Magyarország

Publikálva 02/12/2022 - 20:49 GMT+1

A ghánai labdarúgó-válogatott világbajnoki kiesését követően a szövetségi kapitány Otto Addo megerősítette, hogy távozik a posztjáról. Addo játékosként 2006-ban szerepelt Ghána történetének első világbajnokságán.

Otto Addo

Fotó: SID

Vb-2022 - A kiesés után távozott a ghánai szövetségi kapitány

"Ahogy korábban is mondtam, a szerepvállalásom befejeződött a világbajnoksággal. Jelenleg én és a családom Németországban képzeljük el a jövőt" - mondta a 47 éves szakvezető, miután csapata az Uruguaytól elszenvedett 2-0-s vereséggel nem jutott tovább a H csoportból a katari tornán.
"Ha világbajnokok lettünk volna, akkor is lemondok"
A tapasztalatlan szakember februári kinevezése nagy meglepetést keltett, mivel előtte csak a Hamburger SV és a Borussia Dortmund korosztályos csapatait irányította.
Addo már a negyedik szövetségi kapitány Katarban, aki válogatottja kiesését követően bejelentette távozását: előtte a Belgiumot irányító Roberto Martinez, az Iránt vezető Carlos Queiroz és a Mexikó szakmai munkájáért felelős Gerardo Martino mondott le.
Ghána egy győzelemmel és két vereséggel a portugál, a dél-koreai és az uruguayi csapat mögött csoportutolsóként búcsúzott a vb-n.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés