Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Biztonságban van a családja, Sterling vissza tud utazni a válogatotthoz Katarba

Eurosport Magyarország

Frissítve 08/12/2022 - 14:33 GMT+1

Visszatér a címvédő franciák elleni negyeddöntőre az angol Raheem Sterling, aki azért utazott haza a katari labdarúgó-világbajnokságról, mert betörtek az otthonába.

Foci-vb - Sterling visszatér Katarba

Vb-2022 - Sterling visszatér Katarba.
A Chelsea játékosának házába az első hírek szerint néhány fegyveres rabló hatolt be, amikor a családtagjai otthon tartózkodtak. Később a rendőrségi jelentésben viszont már az szerepelt, hogy a hozzátartozói egy külföldi útról hazatérve észlelték, hogy vagyontárgyak tűntek el a villából.
A 27 éves futballista még a Szenegál ellen 3-0-ra megnyert vasárnapi nyolcaddöntő előtt hazarepült, az angol szövetség csütörtöki bejelentése szerint azonban pénteken már Gareth Southgate szövetségi kapitány rendelkezésére áll.
Egyelőre nem tudni, hogy a kihagyott edzések miatt a szakvezető a kezdőcsapatba jelöli-e Sterlinget, vagy Phil Fodennek szavaz bizalmat a szombaton 20 órakor kezdődő slágermeccsen.
"Ez a lehető legnagyobb kihívás, ami várhat ránk. Ők a címvédők, fantasztikusan tehetséges játékosok egyénileg, és csapatként is. Nagyon nehéz ellenük játszani és gólokat szerezni" - dicsérte Southgate a következő ellenfelet, ugyanakkor kiemelte, a francia csapat nem csak a góllövőlistát vezető Kylian Mbappéból áll.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés