A három labdarúgó, Weston McKennie, Paulo Dybala és Arthur Melo szerda este az amerikai játékos torinói lakásában bulizott, körülbelül húsz személy társaságában.

A városban a korlátozásoknak megfelelően tilos ilyen jellegű összejöveteleket tartani, és 22 órától hajnali 5-ig kijárási tilalom van érvényben.
A buliról a szomszédok értesítették a rendőrséget, akik 22.30 körül érkeztek a helyszínre, és pénzbírsággal sújtották a lakásban tartózkodókat.
UEFA Bajnokok Ligája
A Milan nemcsak a BL-től, hanem a nemzetközi porondtól is búcsúzott - ez történt kedden a BL-ben
2 ÓRÁJA
Olasz sajtóhírek szerint személyenként 400 euró (145 ezer forint) volt a bírság, amely aligha érinti érzékenyen a három futballistát, akikre viszont büntetés vár klubjuktól is.
Friss hír még az olasz bajnoki címvédőnél, hogy Leonardo Bonucci és Merih Demiral koronavírustesztje is pozitív lett. A 33 éves Bonucci az olasz válogatottól tért vissza, és szolgáltatott a csütörtök reggeli rutinellenőrzés során pozitív mintát. A Juventus közlése alapján Bonucci otthonában karanténba vonult. A török nemzeti együttesnél számításba vett Demiral mintája múlt pénteken lett pozitív, és azóta egy speciális repülőgéppel már visszatért Torinóba, ahol a klub hoteljében van elszigetelve. Mindkét játékosnak tíz napig kell karanténban maradnia. A Serie A tabelláján harmadik csapatukra ebben az időszakban három bajnoki összecsapás vár: szombaton a Torino elleni városi derbi, majd jövő héten előbb a Napoli elleni rangadó, utána pedig a Genoa elleni találkozó.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Egy korábbi exünk Belgiumban próbál szerencsét
3 ÓRÁJA
UEFA Bajnokok Ligája
Szoboszlai ismét betalált a BL-ben, de tavasszal csak az Európa-ligában folytathatja a hadjáratát
4 ÓRÁJA