A miskolci klub honlapjának beszámolója szerint "a döntés ellen a határozat kihirdetése után a fellebbezés bejelentésre került, azonban ennek nincs halasztó hatálya", így a tréner vasárnap, az Újpest elleni Magyar Kupa-döntőn már nem ülhet le a kispadra, sőt, a mai naptól edzést sem tarthat. Szivicset a Szombathelyi Haladás elleni bajnoki mérkőzést (1-1) követően tett nyilatkozatáért büntették meg, mert az általa tévesnek vélt bírói ítéletekkel kapcsolatban azt sugallta, mintha azok szándékosan, vagy felső nyomásra születtek volna.
"Ezek az emberek nem hagyták, hogy nyerjünk. Ez nem véletlenül történt, mindenki tudja, hogy kinek a legjobb ez az eredmény. Gratulálok a saját csapatomnak. Többet nem akarok erről mondani, de annyira látványos volt, például a nem megadott szabályos gólunk. Akkor inkább mondják meg, hogy hányadikok leszünk és akkor legalább nem izgulunk"
- mondta a meccs után a Sport TV-nek nyilatkozva a szerb származású tréner.
Labdarúgás
Gulácsit jó teljesítménye miatt hazaengedte a Lipcse, kihagyja az utolsó bajnokit
3 ÓRA
A Diósgyőr a forduló előtt a Haladással, a Videotonnal és a Ferencvárossal volt versenyben az Európa Liga-indulást jelentő harmadik helyért, a döntetlennel mindkét csapat lépéshátrányba került. A mostani szigorú büntetést előre vetítette Csányi Sándor MLSZ-elnök évértékelő beszéde a keddi közgyűlésen, melyen úgy fogalmazott, kritizálni szabad a játékvezetők teljesítményét, de a jövőben sokkal szigorúbban bünteti majd az MLSZ az olyan kijelentéseket, amelyek arra utalnak, hogy a hibák irányítottak vagy szándékosak.
Labdarúgás
Agymosott edzők gyülekezetének tartja a PL-t Sam Allardyce
4 ÓRA
Labdarúgás
Dzsudzsákék bajnokként jutottak fel az NB1-be, a Vasas lemaradt
20 ÓRA