Harminc millió euró.
Nagyjából ennyit bukott a Napoli azzal hogy nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
Marad az Európa Liga, ahol 6-7 milliót valahogy vissza lehet hozni. De az akkor sem a BL.
Ligue 1
Neymar szerződése nagy győzelem a PSG-nek, de egy másik harcot még meg kell nyernie
9 ÓRA
Nincs rá szebb szó, a Napoli tényleg katasztrofálisan játszott a Bilbao elleni visszavágón. Az olaszok a helyzetet pontosan kifejező disastro szót használták.
Benítez szerint nem csak a védelemmel voltak gondok. Visszagondolva az első két baszk gólra, ez elég rossz hír. A második meccsen mutatott játéka miatt egyedül Higuaint lehetett dicsérni (a Gazzetta szerint 6-os osztályzatával ő volt a vendégek legjobbja), a hátsó sorából mindenki megbukott. A Genktől megszerzett Koulibaly tényleg biztos pont lesz a védelem közepén?
A 3-1-es vereség elemzése egyébként már pár órával a lefújás után, 10.000 méter magasban elkezdődött. A Napolit hazaszállító repülőgép fedélzetén Rafa Benítez és Aurelio De Laurentiis hosszas elbeszélgetett.

Idei első két tétmeccsén négy gólt kapott a Napoli

Fotó: Eurosport

A tényeken persze ők sem tudtak változtatni. Talán az elnök úr egy kicsit elgondolkozott, és magában némileg igazat adott az őt kritizáló szurkolóknak. Erre a csapatra - persze csak akkor, ha tényleg szeretne komoly eredményeket - ugyanis költeni kell. Az eddigi érkezők közül jó eséllyel csak Koulibaly (Bilbaoban mintha pályán sem lett volna) és De Guzman lesz alapember.
A régiek közül Hamsik a gólja ellenére tavaszi önmagát hozta (vagyis alig tett hozzá valamit a támadójátékhoz) Callejon (akit De Lauretiis nem engedett el az Atleticohoz) gyakorlatilag egyszer nem jelentett veszélyt a kapura, Jorginho pedig képtelen volt pótolni Inlert.
A Napolinak gyorsan meg kell találnia önmagát.
De tényleg nagyon gyorsan.
Vasárnap este ugyanis jön az első bajnoki a Genoa otthonában.
Az olaszok Európában:Az Inter és a Torino tegnapi győzelmének köszönhetően, összesen négy olasz klub (Fiorentina, Napoli) jutott be az Európa Liga csoportkörébe. A Bajnokok Ligájában két csapat, a bajnok Juventus, és a második helyezett Roma képviseli Olaszországot.
Bundesliga
Dárdaiék győzelmükkel óriási lépést tettek a bennmaradás felé
10 ÓRA
Serie A
Súlyos anyagi válság fenyegeti a Juventust, amennyiben nem tudja megmenteni szezonját
12 ÓRA