Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Julian Brandt: Meg tudom győzni Julian Nagelsmannt arról, hogy ott a helyem a nemzeti csapatban

Eurosport Magyarország

Publikálva 08/01/2024 - 15:00 GMT+1

A Borussia Dortmundot erősítő Julian Brandt szeretné meggyőzni Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt arról, hogy helye van a német labdarúgó-válogatottban, amely a magyarokkal szerepel azonos csoportban a nyári Európa-bajnokságon.

Julian Brandt (Borussia Dortmund)

Fotó: Getty Images

A 27 éves támadó a Kicker című lapnak arról beszélt, "a nemzeti csapat csatárkrízise épp annyira kellemetlen, mint klubjáé".
A játékos kiemelte, bízik abban, hogy a Dortmund ugyanolyan jó tavaszi szezont tud produkálni, mint az előző idényben, amikor csak az utolsó fordulóban maradt le a bajnoki címről, ő pedig azt reméli, hogy a lehető legtöbb időt tud majd a pályán tölteni, mert ott szeretne lenni a nyári, számára hazai Európa-bajnokságon.
"Néhány játékos jobb helyzetben van nálam, mert többet játszottak, ezáltal többet tudtak magukból megmutatni. Ennek ellenére sem félek, hiszek abban, hogy meg tudom győzni Julian Nagelsmannt arról, hogy ott a helyem a nemzeti csapatban" - mondta a 47-szeres válogatott Brandt, aki a mostani idényben minden sorozatot figyelembe véve 24 találkozón hétszer volt eredményes.
A Dortmund 15 pontos lemaradással jelenleg csak ötödik a Bundesligában, legutóbbi nyolc meccséből csupán egyet nyert meg, szombaton pedig a sereghajtó Darmstadttal találkozik. A magyarokkal azonos Eb-csoportban szereplő németek utóbbi 11 mérkőzésükből csak háromszor nyertek, Nagelsmann-nal a kispadon pedig a legutóbbi két összecsapásukat elveszítették.
A Németország-Magyarország Eb-mérkőzést június 19-én rendezik Stuttgartban, a csoportban még Svájc és Skócia szerepel.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés