Sergio Busquets után Diego Llorente koronavírustesztje is pozitív lett a pénteken kezdődő és részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatottnál.

A spanyol futballszövetség szerda hajnalban közölte, hogy a 27 éves játékos elhagyja a csapat madridi edzőtáborát, társai pedig egyéni edzésekkel folytatják a felkészülést.
Hétfő reggelre a csapatkapitány Busquetsről derült ki, hogy koronavírusos, azóta a spanyol együttes csak szigorú korlátozások betartásával tud edzeni.
Euro 2020
Újabb válogatottnál ütötte fel a fejét a koronavírus, mi lesz így az Eb-n?
08/06/2021 18:34
Luis Enrique szövetségi kapitány kedden hat labdarúgónak küldött vészbehívót, ők azonban a többiektől elkülönítve tréningeznek, hogy szükség esetén bármikor csatlakozni tudjanak a csapathoz. Szerdán aztán Luis Enrique döntése nyomán ehhez a hat futballistához csatlakozott még 11 játékos az U21-es keretből.
Szerda este a helyi szövetség azt jelentette, hogy a többi játékos és a stábtagok teszteredménye negatív lett, de a következő napokban újabb vizsgálatok várnak a kerettagokra.
A spanyolok csoportellenfelei közül a svédeknél is volt pozitív teszt, kedden Dejan Kulusevskiről, valamint Mattias Svanbergről derült ki, hogy fertőzött, ezért őket elkülönítették a társaktól.
A társházigazda spanyolok hétfőn éppen svédek ellen kezdik meg a szereplésüket az Eb-n Sevillában, majd öt nappal később a lengyel csapatot, június 23-án pedig a szlovák együttest fogadják az andalúziai városban.
Forrás: MTI
Labdarúgás
Egyetlen Real játékos van a spanyol válogatott Eb-keretében, ő is a Sociedadból
24/05/2021 11:32
Euro 2020
Eljátszotta kétgólós előnyét, végül mégis nyert Hollandia
10 ÓRÁJA